PREMIER LEAGUE

Κορυφαίοι του Οκτωβρίου στην Αγγλία οι Βενγκέρ και Βάρντι

Κορυφαίοι του Οκτωβρίου στην Αγγλία οι Βενγκέρ και Βάρντι

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ και ο επιθετικός της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, πήραν τα βραβεία για τους κορυφαίους του Οκτωβρίου στην Premier League.

Η εντυπωσιακή πορεία της Άρσεναλ στην Premier League έχει έναν πρωτεργάτη, που δεν είναι άλλος από τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός πήρε το βραβείο του κορυφαίου στο Νησί για το μήνα Οκτώβριο, καθώς σε αυτό το διάστημα η ομάδα του πήρε τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουότφορντ, Έβερτον και Σουόνσι.

Οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται στην κορυφή του πίνακα μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι και έπεται με έναν πόντο διαφορά η Λέστερ του Κλάουντιο Ρανιέρι. Εκεί, κάνει θραύση ο Τζέιμι Βάρντι, με τον Άγγλο φορ να έχει το ρεκόρ με τα περισσότερα σερί ματς που έχει σκοράρει ποτέ στο αγγλικό πρωτάθλημα και να βγαίνει ο κορυφαίος του Οκτωβρίου στην Premier League.

Στο διάστημα αυτό, κατάφερε να σκοράρει πέντε φορές σε τέσσερα παιχνίδια και να οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Λέστερ σε μονοπάτια επιτυχίας, ενώ έχει ανοίξει και η πόρτα της εθνικής Αγγλίας από τον Ρόι Χόντσον. Μάλιστα, συνεχίζει να σκοράρει και το Νοέμβριο και δεν δείχνει καμία διάθεση να βάλει... φρένο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ