PREMIER LEAGUE

Κορονοϊός: Ο διαιτητής Άντονι Τέιλορ έγινε εθελοντής στο ΕΣΥ της Μεγάλης Βρετανίας

Referee Anthony Taylor during Manchester City's English Premier League soccer match against Liverpool at The Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday Feb. 3, 2013. (AP Photo/Jon Super)
Referee Anthony Taylor during Manchester City's English Premier League soccer match against Liverpool at The Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday Feb. 3, 2013. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Ο διεθνής διαιτητής, Άντονι Τέιλορ αποφάσισε να δηλώσει εθελοντής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας προκειμένου να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία.

Η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο, καθώς καθημερινά αυξάνεται με ραγδαίες ρυθμούς ο αριθμός των νεκρών από τον κορονοϊό. Το Εθνικό Σύστημα Υγείας στο Νησί φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αφού τα επιβεβαιωμένα κρούσματα πλησιάζουν τις 20.000, με τα νοσοκομεία να είναι ασφυκτικά γεμάτα.

Βλέποντας τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί σε όλη τη χώρα, ο διεθνής διαιτητής, Άντονι Τέιλορ αποφάσισε να αναλάβει δράση και δήλωσε εθελοντής στο ΕΣΥ, προκειμένου να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο Sky Sport, η αδερφή του είναι γιατρός και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος για να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση.

"Η αδερφή μου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Νομίζω πως αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Κατανοώ τις δυσκολίες που περνάει στη δουλειά", δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το video:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ