Κορονοϊός: Η Premier League συζητά πλάνο επιστροφής στους αγώνες τον Ιούνιο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mirror", οι ιθύνοντες της Premier League βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να καταστρώσουν ένα σχέδιο επιστροφής στη δράση τον προσεχή Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

H κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, με εκατοντάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους καθημερινά. Προφανώς κι η αθλητική δραστηριότητα έχει παύσει χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα συνεχιστεί κανονικά.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Mirror", οι ιθύνοντες της Premier League βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να καταστρώσουν ένα σχέδιο επιστροφής στη δράση τον προσεχή Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί αρμονικά το πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι θέληση και των δύο πλευρών να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο, αφού θεωρούν πως σε λίγες εβδομάδες η επιδημία του κορονοϊού θα φτάσει στο peak της και θα είναι δυνατό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, προφανώς χωρίς την παρουσία κόσμου.

Μάλιστα, γι' αυτό το λόγο, ήδη υπάρχουν επαφές με τα τηλεοπτικά δίκτυα που καλύπτουν την Premier League προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τη μετάδοση περισσότερων αγώνων μέσω της τηλεόρασης, καθώς -μέχρι και σήμερα- είναι συγκεκριμένα τα παιχνίδι που μεταδίδονται κάθε αγωνιστική.

Οι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο αγγίζουν τους 5.000, ενώ τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 47.800, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell, File

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

PODCAST ΣΤΟ SPORT24.GR

Κάνε και το Podcast άνω κάτω

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος μιλάει σπάνια, αλλά όταν το κάνει, τα λέει όλα χύμα και τσουβαλάτα. Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο τρίτο Show must go on φιλοξενεί το -πιθανότατα- καλύτερο αριστερό μπακ που έβγαλε η Ελλάδα και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.