Κλοπ, ο άρχων του Twitter

Κλοπ, ο άρχων του Twitter

Ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε ο προπονητής ποδοσφαίρου με τα περισσότερα "τιτιβίσματα" για το όνομα του, από την πρώτη ημέρα που αναφέρθηκε ως υποψήφιος προπονητής της Λίβερπουλ!

Ο αντίκτυπος της πρόσληψης του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ ήταν τόσο μεγάλος, που έκανε νέο ρεκόρ στο Twitter! Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, από την πρώτη μέρα που το όνομα του γράφτηκε ως ο υποψήφιος για νέος προπονητής στο Άνφιλντ, σε διάστημα μιας εβδομάδας αναφέρθηκε σε "τιτιβίσματα" περισσότερες από 2 εκατομμύρια φορές!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ξεπέρασε ακόμα και την έλευση του Ζοσέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, ο οποίος tweetαρίστηκε μόλις (!) 1,7 εκατομμύρια φορές! Πάντως, η δεύτερη θέση που "υποβιβάστηκε" ο Special One από τον Κλοπ, έστω και αν πρόκειται για λόγους γοήτρου, είναι ένας καλός λόγος για να αρχίσει τον μισεί...

Αναλυτικά η λίστα των προπονητών και των συνοδευόμενων tweet:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24