PREMIER LEAGUE

Κλείνει στην Μπράιτον ο Ισκιέρδο της Μπριζ

Club Brugge's Jose Izquierdo, right, challenges Napoli's Vlad Chiriches during the Group D Europa League soccer match between Club Brugge and Napoli at Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday Nov. 26, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Club Brugge's Jose Izquierdo, right, challenges Napoli's Vlad Chiriches during the Group D Europa League soccer match between Club Brugge and Napoli at Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday Nov. 26, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως η Μπράιτον ήρθε σε συμφωνία με την Μπριζ για την απόκτηση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, Χοσέ Ισκιέρδο έναντι 15.000.000 ευρώ.

Σημαντική απώλεια για την Μπριζ πριν απ' τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ στο πλαίσιο των playoffs του Europa League. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Μπράιτον ήρθε σε συμφωνία με τη βελγική ομάδα για την απόκτηση του Χοσέ Ισκιέρδο έναντι 15.000.000 ευρώ, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για την Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στο συμβόλαιό του.

Ο 25χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στη βελγική ομάδα απ' το καλοκαίρι του 2014, όταν αποκτήθηκε απ' την Όνσε Κάλντας, μετρώντας 38 γκολ και 19 ασίστ σε 117 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Την περυσινή σεζόν σημείωσε 16 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ σε 34 παιχνίδια, βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η Μπριζ να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Photo Credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ