PREMIER LEAGUE

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Ντιέγκο Κόστα

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα μπορεί να απέφυγε την αποβολή στη νίκη της Τσέλσι επί της Άρσεναλ, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να τιμωρηθεί σε δεύτερο χρόνο από την αγγλική ομοσπονδία.

Μπορεί ο Ντιέγκο Κόστα να τη γλύτωσε το Σάββατο (19/9) και να μην αποβλήθηκε από τον διαιτητή, Μάικ Ντιν, προκαλώντας - ταυτόχρονα - την αποβολή του αμυντικού της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ, όμως ενδέχεται να τιμωρηθεί από την αγγλική ομοσπονδία.

Οι αξιωματούχοι της FA μελετούν την έκθεση του ρέφερι, καθώς και τα βίντεο που έχουν ληφθεί από το περιστατικό και αναμένεται να καταλήξουν άμεσα εάν θα επιβάλλουν ποινή στον επιθετικό της Τσέλσι.

Η αλήθεια είναι πως ο Ντιέγκο Κόστα έπαιξε κομβικό ρόλο στη νίκη της Τσέλσι με 2-0 επί της Άρσεναλ στο λονδρέζικο ντέρμπι του Στάμφορντ Μπριτζ, αφού κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ενώ προκάλεσε τη νέα διαμάχη ανάμεσα στον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Αρσέν Βενγκέρ.

Μετά το παιχνίδι προκλήθηκε σάλος στο Νησί, αρκετούς δημοσιογράφους να καυτηριάζουν τη συμπεριφορά του νατουραλιζέ Ισπανού και πολλούς χρήστες του Twitter να διακωμωδούν τη μη αποβολή του!

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ