Κιν: "Σε 2-3 εβδομάδες έτοιμοι να παίξουμε"

Ο Μάικλ Κιν μίλησε για το πότε θα μπορούσαν οι παίκτες να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, αλλά και για το πρόγραμμα της Έβερτον για τους ηλικιωμένους φίλους της ομάδας.

Πέρα από το πότε θα μπορούσαν να δώσουν το "οκ" οι υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή αγώνων σε όλο τον κόσμο λόγω του κορονοϊού, υπάρχει ακόμα ένα ερώτημα. Πότε θα ήταν έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς.

Σε αυτή την ερώτηση έδωσε απάντηση Μάικλ Κιν. Ο παίκτης της Έβερτον τόνισε σχετικά: "Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και την προετοιμασία, επειδή δεν γνωρίζουμε πότε θα κλοτσήσουμε ξανά την μπάλα. Αν όλοι μας ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που μας έχουν δώσει οι γυμναστές, τότε με δυο-τρεις εβδομάδες κανονικής προπόνησης θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όποτε κι αν αυτό κριθεί πως είναι εφικτό".

Στη συνέχεια ο 27χρονος αμυντικός της Έβερτον αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Έβερτον για τους ηλικιωμένους φίλους της ομάδας. Τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι παίκτες συνομιλούν με τους ηλικιωμένους φιλάθλους για να τους κρατούν παρέα στην καραντίνα.

"Βοηθάμε την κοινωνία, κάτι που είναι σπουδαίο", είπε ο Κιν. "Είναι υπέροχο να ακούς τη χαρά τους όταν τους τηλεφωνούμε. Τους φτιάχνουμε τη μέρα, αλλά κι αυτοί τη δική μας. Όλοι μας συμμετέχουμε. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί που είναι ηλικιωμένοι ή και απομονωμένοι και αυτό τους δίνει ώθηση για να περάσουν την όλη κατάσταση".

AP Photo/Jon Super

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS