PREMIER LEAGUE

Η Τότεναμ εγκαινίασε το γήπεδο-στολίδι αξίας 1.000.000.000 λιρών!

Η Τότεναμ εγκαινίασε το γήπεδο-στολίδι αξίας 1.000.000.000 λιρών!

Το νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό και πάνω από 25.000 φίλοι της Τότεναμ έγιναν μέρος της ιστορίας, παρακολουθώντας διά ζώσης τον αγώνα της Κ18 των "σπιρουνιών" απέναντι στην Σαουθάμπτον (VIDEOS).

Για δύο χρόνια αναγκάστηκε να ξενιτευτεί και να μετακομίσει στο "Γουέμπλεϊ" μέχρι να ολοκληρωθεί το παλάτι της, που το συνολικό του κόστος έφτασε το 1.000.000.000 λίρες, όμως τώρα το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Αναφερόμαστε στο νέο γήπεδο της Τότεναμ, το νέο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να το εγκαινιάζει επίσημα στις 3 Απριλίου στο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας αλλά το test event να γίνεται νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (24/3), καθώς άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε πάνω από 25.000 φίλους της Τότεναμ που βρέθηκαν στις εξέδρες για να δουν διά ζώσης τον αγώνα της Τότεναμ Κ18 απέναντι στην αντίστοιχη της Σαουθάμπτον.

Η Τότεναμ εγκαινίασε το γήπεδο-στολίδι αξίας 1.000.000.000 λιρών!

Παρόντες στις εξέδρες για την ιστορική αυτή στιγμή, τον πρώτο χρονικά αγώνα στο νέο γήπεδο της Τότεναμ, ήταν επίσης ο τεχνικός των "σπιρουνιών" Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά και ο πρόεδρος Ντάνιελ Λέβι. Όσο για τον πρώτο παίκτη που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο νεότευτο γήπεδο, αυτός ήταν ο Μπένετ, που έκανε το 1-0 κόντρα στην Σαουθάμπτον, με το φινάλε να βρίσκει τους Λονδρέζους να πανηγυρίζουν τη νίκη με σκορ 3-1.

"Αισθανόμαστε ολοι το ίδιο. Είναι τόσο συναρπαστικό. Είχα το ίδιο συναίσθημα την τελευταία ημέρα που αφήσαμε το Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Κλαίγαμε. Το ίδιο συναίσθημα τώρα στο νέο στάδιο. Σχεδόν κλαίμε.

Είναι το νέο μας σπίτι αλλά θα δημιουργήσουμε ένα νέο σπιτικό και αυτό είναι διαφορετικό. Το Γουάιτ Χαρτ Λέιν ήταν μαγικό αλλά αισθάνομαι πως αυτό το νέο στάδιο είναι το καλύτερο στον κόσμο. Πιστεύω πραγματικά πως το μέλλον του συλλόγου θα είναι φανταστικό", δήλωσε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο από τις εξέδρες που του γηπέδου.

Σημειώνεται πως λίγα 24ωρα πριν τον πρώτο αγώνα που θα δώσει στο "νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν" η ανδρική ομάδα της Τότεναμ, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, θα διεξαχθεί και δεύτερο test event, αυτή τη φορά στις 30 του μήνα με τους παλαίμαχους της Τότεναμ να αντιμετωπίζουν τους ομολόγους τους της Ίντερ.

Δείτε videos που δημοσίευσαν φίλοι της Τότεναμ στα social media:




TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ