PREMIER LEAGUE

Η τιμωρία στον Όστιν για το αλήτικο χτύπημα

Southampton's Charlie Austin gestures as Huddersfield Town goalkeeper Jonas Lossl lies injured during the English Premier League soccer match between Southampton and Huddersfied at St Mary's, in Southampton, England, Saturday, Dec. 23, 2017. (Adam Davy/PA via AP)
Southampton's Charlie Austin gestures as Huddersfield Town goalkeeper Jonas Lossl lies injured during the English Premier League soccer match between Southampton and Huddersfied at St Mary's, in Southampton, England, Saturday, Dec. 23, 2017. (Adam Davy/PA via AP) AP

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας τιμώρησε με αποκλεισμό 3 αγώνων τον Τσάρλι Όστιν, για την κλοτσιά που έδωσε στο πρόσωπο του Γιόνας Λεσλ (video)

Γιορτές στο σπίτι του θα κάνει ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Τσάρλι Όστιν, καθώς η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας τον τιμώρησε με αποκλεισμό 3 αγώνων.

Θυμίζουμε πως ο 28άχρονος είχε κλοτσήσει στο πρόσωπο τον τερματοφύλακα της Χάντερσφιλντ, Γιόνας Λεσλ, στην αναμέτρηση του Σαββάτου, σε μία διεκδίκηση της μπάλας, η οποία όμως ήταν ήδη στην αγκαλιά του πορτιέρε όταν ο Όστιν αποφάσισε να εκτείνει το πόδι του.

Τα ματς που θα χάσει είναι με την Τότεναμ στις 26/12, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 30/12 και με την Κρίσταλ Πάλας στις 02/01.


<Β>Photo credits: Adam Davy/PA via APΜ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ