ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συγκινητική ανοιχτή επιστολή του Aiyawatt Srivaddhanaprabha στους φανς της Λέστερ

Aiyawatt Srivaddhanaprabha, the son of Vichai Srivaddhanaprabha, lays a wreath with family members outside Leicester City Football Club, Leicester, England, Monday Oct. 29, 2018, after a helicopter crashed in flames Saturday. Vichai Srivaddhanaprabha, the Thai billionaire owner of Premier League team Leicester City was among five people who died after his helicopter crashed and burst into flames shortly after taking off from the soccer field, the club said Sunday. (AP Photo/Rui Vieira)
Aiyawatt Srivaddhanaprabha, the son of Vichai Srivaddhanaprabha, lays a wreath with family members outside Leicester City Football Club, Leicester, England, Monday Oct. 29, 2018, after a helicopter crashed in flames Saturday. Vichai Srivaddhanaprabha, the Thai billionaire owner of Premier League team Leicester City was among five people who died after his helicopter crashed and burst into flames shortly after taking off from the soccer field, the club said Sunday. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Aiyawatt Srivaddhanaprabha έστειλε ανοιχτή επιστολή στους φίλους της Λέστερ και όχι μόνο τους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους μετά το θάνατο του πατέρα του αλλά υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει τη βαριά κληρονομιά του.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Λέστερ δέχτηκε ένα τεράστιο πλήγμα το βράδυ του Σαββάτου με τη συντριβή του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Vichai Srivaddhanaprabha, που προκάλεσε το θάνατο του ίδιου και τεσσάρων ακόμη ατόμων που ήταν στη μοιραία πτήση, όμως είναι αποφασισμένη να μείνει όρθια και να πολεμήσει για να κάνει υπερήφανους τους οπαδούς της.

Αυτή τουλάχιστον την υπόσχεση έδωσε ο γιος του αδικοχαμένου ιδιοκτήτη των "αλεπούδων", Aiyawatt, ο οποίος έγραψε ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται σε όλους τους φίλους της ομάδας, και κατέστησε σαφές πως είναι έτοιμος να κουβαλήσει τη βαριά κληρονομιά που του άφησε ο πατέρας του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΣ ΤΗΣ ΛΕΣΤΕΡ:

"Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή την εκπληκτική υποστήριξη. Ευχαριστώ επίσης την αστυνομία του Λέστερ και τις Πρώτες Βοήθειες. Η γρήγορη ανταπόκρισή τους το Σάββατο κράτησε πολλούς ανθρώπους ασφαλείς.

Ο επαγγελματισμός και η ευαισθησία τους από τότε μας έκαναν να αντέξουμε όσο γίνεται τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που συνέβη με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας μου για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και είμαι συγκινημένος από το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι τον έχουν κοντά στις καρδιές τους.

Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που έχω έναν τόσο εκπληκτικό πατέρα. Από εκείνον, έχω λάβει μία πολύ μεγάλη αποστολή και κληρονομιά για να συνεχίσω και έχω την πρόθεση να το κάνω αυτό. Ξέρω πω θα λάβω τη στήριξη που χρειάζομαι για να το πετύχω αυτό και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματά σας και τα ευγενικά λόγια.

Για πολύ καιρό, ο πατέρας μου με δίδαξε να είμαι δυνατός και να προσέχω την οικογένειά μου. Αγαπούσε την οικογένειά του. Έκανε την Λέστερ να είναι οικογένεια. Και τίποτα δεν θα τον έκανε πιο υπερήφανο από το να δει την οικογένεια της Λέστερ που έχτισε, να είναι ενωμένοι σε μία εποχή τόσο μεγάλης στενοχώριας.

Ο πατέρας μου είχε τον τρόπο του να με διδάσκει για τη ζωή για τη δουλειά χωρίς να το κάνει να φαίνεται σαν μάθημα. Ήταν ο μέντοράς μου και πρότυπο. Σήμερα, με άφησε με μία κληρονομιά για να συνεχίσω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να υλοποιήσω το μεγάλο του όραμα και τα όνειρά του.

Η οικογένειά μου και εγώ προσωπικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από εσάς για την ειλικρινή καλοσύνη σας και τις καλές προθέσεις σας την ώρα μίας δύσκολης στιγμής για μας. Μου λείπεις μπαμπάς, με όλη μου την καρδιά".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ