PREMIER LEAGUE

Η Στόουκ έδιωξε τον Αφελάι

Stokes Ibrahim Afellay during the English Premier League soccer match between Stoke City and Tottenham Hotspur at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Monday, April 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Stokes Ibrahim Afellay during the English Premier League soccer match between Stoke City and Tottenham Hotspur at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Monday, April 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στη Στόουκ είναι απογοητευμένοι με τον Ιμπραχίμ Αφελάι, έτσι τον έθεσαν εκτός ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Αναζητούν λύση για το συμβόλαιό του

Η Στόουκ ενημέρωσε τον Ιμπραχίμ Αφελάι πως δεν είναι πια ευπρόσδεκτος στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, έτσι ο Ολλανδός θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν για τους "Potters".

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες απ' την Αγγλία αναφέρουν πως ο προπονητής της ομάδας, Πολ Λάμπερτ, ήταν αυτός που ενημέρωσε τον 31άχρονο ποδοσφαιριστή για την απόφαση.

Ο Λάμπερτ είναι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του Αφελάι και την απόδοσή του, τόσο στους αγώνες, όσο και στις προπονήσεις.

Είχε να τον χρησιμοποιήσει απ' τον Δεκέμβρη, ενώ τώρα ο άλλοτε παίκτης τη Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού θα κάθεται και παίρνει κάτι περισσότερο από 30.000 ευρώ την εβδομάδα!

Αυτό θα ισχύει σίγουρα μέχρι τον Ιούνιο, ενώ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο (2019). Αναμένεται φυσικά οι εκπρόσωποί του να βρουν τρόπο με τον σύλλογο για να λυθεί το καλοκαίρι το συμβόλαιο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ