PREMIER LEAGUE

Η Premier League στα πόδια του Ζοάο Μάριο

Inter Milan's Joao Mario celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2016. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Joao Mario celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Cagliari, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 16, 2016. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αγγλικός "εμφύλιος" σε μεταγραφικό φόντο ενόψει, με τον Ζοάο Μάριο να έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα τεσσάρων συλλόγων του Νησιού.

Premier League καλεί Ζοάο Μάριο! Ο άσος της Ίντερ καλείται να ρίξει την επόμενη ποδοσφαιρική... ζαριά της καριέρας του, έχοντας προσελκύσει το ενδιαφέρον τεσσάρων συλλόγων της "Γηραιάς Αλβιώνας".

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport", ο Πορτογάλος μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού των Μιλανέζων, Λουτσιάνο Σπαλέτι, με αποτέλεσμα να προετοιμάζει το έδαφος της επικείμενης αποχώρησής του από την πρωτεύουσα της μόδας.

Σύμφωνα πάντοτε με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Γουέστ Χαμ, Έβερτον, Γουλβς και Μπόρνμουθ φέρονται να εντοπίζουν στα... ραντάρ τους την ποδοσφαιρική συχνότητα του Ίβηρα χαφ, ο οποίος συγκαταλέγεται στη "λίστα ανεπιθύμητων" του ιταλικού κλαμπ.

Οι "νερατζούρι" ακόμη κλαίνε τα 40 εκατ. ευρώ που δαπάνησαν πριν δύο χρόνια και επιζητούν την πώληση του 25χρονου άσου, ωστόσο δεν αποκλείεται να καταλήξουν στο plan b, με τη λύση του δανεισμού να προκρίνεται, αν δεν βρουν στην αγορά τα χρήματα που ψάχνουν.

Πάντως, θεωρείται δύσκολο έως... ακατόρθωτο, κάποιος από τους συγκεκριμένους αγγλικούς συλλόγους να υποκύψει στα οικονομικά "θέλω" των Μιλανέζων, οι οποίοι το πιθανότερο σενάριο είναι να συμβιβαστούν με τον δανεισμό του παίκτη για δεύτερη σερί σεζόν.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ