PREMIER LEAGUE

Η παγκόσμια πρωτοτυπία στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Η παγκόσμια πρωτοτυπία στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Η Τότεναμ ενημέρωσε, μέσω VIDEO, πως το νέο γήπεδό της θα διαθέτει αναδιπλούμενο χλοοτάπητα προκειμένου να φιλοξενεί αγώνες τόσο της Premier League όσο και του NFL.

Σε μία παγκόσμια πρωτοτυπία προχωρά η διοίκηση της Τότεναμ. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, το νέο γήπεδο των "πετεινών" θα διαθέτει αναδιπλούμενο χλοοτάπητα με σκοπό να φιλοξενεί αγώνες τόσο της Premier League όσο και του NFL. Το American Football είναι πολύ διαδεδομένο και στην Αγγλία, με αρκετούς φανατικούς υποστηρικτές.

Γι' αυτό το λόγο, οι άνθρωποι της Τότεναμ θέλησαν να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο παράγοντα προκειμένου να έχουν περισσότερα έσοδα από διαφημίσεις και αγώνες. Σε ό,τι αφορά στη νέα τεχνολογία, δοκιμάστηκε αρχικά στο προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας, με απόλυτη επιτυχία, ενώ έλαβε την έγκριση τόσο της Αγγλικής Λίγκας όσο και του NFL.

Ο αγωνιστικός χώρος θα έχε το μέγεθος αυτών του NFL, ενώ για τους αγώνες της Premier League θα χρησιμοποιείται ένας συρόμενος χλοοτάπητας, ο οποίος είναι χωρισμένος σε τρία μέρη και ενώνεται κεντρικά, καλύπτοντας αυτόν του American Football.

Θυμίζουμε πως το νέο γήπεδο της Τότεναμ, η οποία φέτος αγωνίζεται στο Γουέμπλεϊ, θα έχει χωρητικότητα 61.000 θεατών και αναμένεται να είναι έτοιμο με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Δείτε την παρουσίαση της νέας τεχνολογίας:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ