ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λέστερ φτιάχνει άγαλμα για να τιμήσει το νεκρό ιδιοκτήτη της

An image of Vichai Srivaddhanaprabha is shown inside the stadium as players observe a minute of silence for the victims of the Leicester helicopter crash, before their English League Cup, Fourth Round match against Fulham, at the Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday Nov. 1, 2018. (Mike Egerton/PA via AP)
An image of Vichai Srivaddhanaprabha is shown inside the stadium as players observe a minute of silence for the victims of the Leicester helicopter crash, before their English League Cup, Fourth Round match against Fulham, at the Etihad Stadium in Manchester, England, Thursday Nov. 1, 2018. (Mike Egerton/PA via AP) MIKE EGERTON/PA VIA AP

Λίγο πριν διεξαχθεί το πρώτο ματς στο "King Power Stadium" μετά από τον τραγικό χαμό του Vichai Srivaddhanaprabha, η Λέστερ ανακοίνωσε πως θα τιμήσει τη μνήμη του ιδιοκτήτη της με ένα άγαλμα.

Ο Vichai Srivaddhanaprabha βρήκε τραγικό θάνατο στις 27 Οκτωβρίου όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλα άτομα συνετρίβη έξω από το πάρκινγκ του γηπέδου της Λέστερ, όμως οι άνθρωποι του συλλόγου όχι μόνο δεν τον ξεχνούν αλλά είναι αποφασισμένοι να τιμήσουν τη μνήμη του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η τελευταία απόδειξη είναι το άγαλμα που σχεδιάζουν να κατασκευάσουν έξω από το γήπεδο της ομάδας, με τον γιο του Aiyawatt να ανακοινώνει την πρόθεσή του στο πλαίσιο του match programme που εξέδωσαν οι "αλεπούδες" για τον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι για την 12η αγωνιστική της Premier League.

"Δεν θα είμαστε ποτέ σε θέση να ανταποδώσουμε αυτά που έκανε για μας, για μένα ως γιο του, εμάς ως την οικογένειά του αλλά και όλους όσοι σχετίζονται με την Λέστερ.

Σκοπός μας είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του και να συνεχίσουμε την κληρονομιά του. Η συνεχιζόμενη πρόοδό μας ως σύλλογος, το νέο προπονητικό κέντρο και τα πλάνα μας για την επέκταση του σταδίου θα βοηθήσουν να υλοποιηθεί το όραμα του για την Λέστερ", τονίζει μεταξύ άλλων στο match programme ο γιος του Vichai Srivaddhanaprabha, που έκανε και την αποκάλυψη για το άγαλμα προς τιμήν του νεκρού ιδιοκτήτη.

"Εχω στο πρόγραμμα να κατασκευάσουμε ένα άγαλμα του πατέρα μου που θα τοποθετηθεί έξω από το King Power Stadium, ως ένας μόνιμος και ενδεδειγμένος φόρος τιμής σε έναν άνθρωπο που έκανε το αδύνατο να μοιάζει με δυνατό.

Θα είναι για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ", ήταν τα λόγια αγάπης προς τον πατέρας του από τον Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ