PREMIER LEAGUE

Η Λέστερ ανακοίνωσε την πιο επεισοδιακή μετεγγραφή της ιστορίας της!

Η Λέστερ ανακοίνωσε την πιο επεισοδιακή μετεγγραφή της ιστορίας της!

Παίκτης της Λέστερ είναι και με τη... βούλα ο Αντριέν Σίλβα, με τις "αλεπούδες" να ολοκληρώνουν την πιο περιπετειώδη μετεγγραφή της ιστορίας τους. Θυμηθείτε τι είχε συμβεί.

Η μετακίνηση του Αντριέν Σίλβα από τη Σπόρτινγκ στη Λέστερ δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως το καλοκαίρι, αφού τα έγγραφα στο διεθνές σύστημα μεταγραφών της FIFA ανέβηκαν 14 δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου στην Αγγλία.

Οι "αλεπούδες" άσκησαν έφεση, ζητώντας από την παγκόσμια ομοσπονδία να δώσει το "πράσινο φως" για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής στη θερινή περίοδο, ωστόσο όπως ανέφερε ένας πρώην υπάλληλος της FIFA στην "Diário de Notícias", ο Μπερνάρντο Μοράες Παλμέιρο, κάτι τέτοιο ήταν απίθανο.

Το ίδιο έπραξε και η Σπόρτινγκ, η οποία ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο της Λισσαβώνας την πώληση του ποδοσφαιριστή, η οποία θα αποφέρει συνολικά στον σύλλογο 29.500.000 ευρώ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League ήταν υποχρεωμένη να ανακοινώνει στο Χρηματιστήριο κινήσεις που περιλαμβάνουν μεγάλες οικονομικές συναλλαγές και προβαίνοντας σε αυτήν την ανακοίνωση, ουσιαστικά ανάγκασε τη Λέστερ να πάρει τον παίκτη και να μην κάνει πίσω.

Ο παίκτης, έστω και με καθυστέρηση έξι μηνών, ανήκει πλέον στη Λέστερ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του. Μάλιστα, ο 28χρονος αναμένεται να παίξει κατά της Φλίτγουντ το Σάββατο για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Αν μη τι άλλο, μια από τις πιο περιπετειώδεις κινήσεις που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Τουλάχιστον, είχε αίσιο τέλος...



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ