PREMIER LEAGUE

Η Γουότφορντ απέλυσε τον Μάρκο Σίλβα!

Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva watches the English Premier League soccer match against Tottenham Hotspur at the KCOM Stadium, Hull, England, Sunday May 21, 2017. (Danny Lawson/PA via AP) DANNY LAWSON/PA VIA AP

H Γουότφορντ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Σίλβα, υποστηρίζοντας πως η παράνομη προσέγγιση της Έβερτον επηρέασε τον Πορτογάλο τεχνικό και είχε ως συνέπεια τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ αποτελεί ο Μάρκο Σίλβα. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος "πλήρωσε το μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοικούντων τη Γουότφορντ, η απόφαση για πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ήταν σωστή, υποστηρίζοντας, ωστόσο, πως η παράνομη προσέγγιση της Έβερτον τον περασμένο Οκτώβριο φαίνεται πως τον επηρέασε σημαντικά.

Η Γουότφορντ, ύστερα από 24 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, πέντε περισσότερους απ' τη Σαουθάμπτον που είναι κάτω απ' την επικίνδυνη ζώνη. Συνολικά, σε 26 παιχνίδια με τις "σφήκες", ο Μάρκο Σίλβα είχε οχτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και 13 ήττες.

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: Danny Lawson/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ