PREMIER LEAGUE

Η Γουλβς ζήτησε τη γνώμη του Sport24.gr για τον Ποντένσε

Η Γουλβς ζήτησε τη γνώμη του Sport24.gr για τον Ποντένσε

Η επίσημη ιστοσελίδα της Γουλβς ζήτησε την άποψη του Sport24.gr για τον Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών στη βρετανική ομάδα, βάζοντας τέλος στη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Το πρωί της Πέμπτης (30/1) η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε. Η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και τυπικά, με τον Πορτογάλο να υπογράφει συμβόλαιο 4,5 ετών. Ένα από τα θέματα που είχε ετοιμάσει η διεύθυνση επικοινωνίας του κλαμπ ήταν η γνώμη του Sport24.gr για τον ακραίο επιθετικό.

Τα στελέχη του γραφείου Τύπου της Γουλβς ζήτησαν την άποψη του συντάκτη, Δημήτρη Σαμόλη, σχετικά με τον τέως πια εξτρέμ του Ολυμπιακού. Για το ποια είναι τα στοιχεία του πουν θα βοηθήσουν τη νέα του ομάδα, για τις θέσεις στις οποίες μπορεί να αγωνιστεί, για τη συνεργασία του με τον βασικό ακραίο επιθετικό Αντάμα Τραορέ, για τη σχέση που είχε με τα στελέχη, τους οπαδούς και τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, καθώς και για το αν θα μπορέσει να εγκλιματιστεί άμεσα στη Premier League.

Η Γουλβς ζήτησε τη γνώμη του Sport24.gr για τον Ποντένσε

Πατήστε εδώ και δείτε το σχετικό κείμενο, όπως αυτό δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουλβς καθώς και στα social media που έχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Ποντένσε η Γουλβς
Ολυμπιακός: To συγκινητικό αντίο του Ποντένσε μέσω Instagram
Ποντένσε: "Παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Premier League"
Ο Ποντένσε ήδη δεν αντέχει το κρύο στην Αγγλία
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ