PREMIER LEAGUE

Η Γουλβς δίνει 30 εκατ. ευρώ για τον στόπερ Ρουγκάνι

Η Γουλβς δίνει 30 εκατ. ευρώ για τον στόπερ Ρουγκάνι

Η Γουλβς τελικά μετά τον Χεσούς Βαγιέχο της Ρεάλ πηγαίνει για έναν ακόμη στόπερ. Όχι τον Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού, αλλά τον Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους, για τον οποίο δίνει 30 εκατ. ευρώ.

Πολύ δυναμικά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Γουλβς. Αγόρασε τον επιθετικό Ραούλ Χιμένες από τη Μπενφίκα 38 εκατ. ευρώ, τον δεξιό εξτρέμ Πέδρο Νέτο από τη Λάτσιο 18,5 εκατ. ευρώ, τον επιθετικό Πατρίκ Κουτρόνε από τη Μίλαν 18+7 εκατ. ευρώ και τον αμυντικό χαφ από την Άντερλεχτ Λεάντερ Ντεντόνκερ 13,5 εκατ. ευρώ.

Προ ημερών απέκτησε ως δανεικό από τη Ρεάλ Μαδρίτης τον κεντρικό αμυντικό Χεσούς Βαγιέχο και ενώ φαινόταν πως δεν θα μπει σε διαδικασία να αναζητήσει κι άλλο στόπερ, τελικά η διοίκηση από κοινού με το προπονητικό τιμ αποφάσισαν να στραφούν σε μια ακόμη λύση για το κέντρο των μετόπισθεν.

Το όνομα του Παπέ Σισέ απασχόλησε τους "λύκους", αλλά όλα δείχνουν πως ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού δεν είναι αυτός στον οποίο θα... ποντάρουν, όπως άλλωστε διαβάσατε προ ημερών. Ο "εκλεκτός" είναι ο Ντανιέλε Ρουγκάνι της Γιουβέντους. Για τον 25χρονο Ιταλό στόπερ η ομάδα της Αγγλίας προσφέρει 30 εκατ. ευρώ στη Γιούβε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, για τον Ρουγκάνι ενδιαφέρον έχει δείξει και η Άρσεναλ, μόνο που κάνει κουβέντα για δανεισμό με οψιόν αγοράς, την ίδια ώρα που ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Φάμπιο Παρατίτσι, προτιμά πώληση του ποδοσφαιριστή.

AP Photo/Peter Dejong

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ