PREMIER LEAGUE

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε τον Ζοάο Μάριο με... Super Mario

Η Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε τον Ζοάο Μάριο με... Super Mario

Η Γουέστ Χαμ βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να ανακοινώσει την απόκτηση του Ζοάο Μάριο απ' την Ίντερ, χρησιμοποιώντας το γνωστό βιντεοπαιχνίδι "Super Mario Bros".

Παίκτης της Γουέστ Χαμ είναι με κάθε επισημότητα ο Ζοάο Μάριο. Τα "σφυριά" βρήκαν ένα πρωτότυπο τρόπο να ανακοινώσουν την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, χρησιμοποιώντας το γνωστό βιντεοπαιχνίδι "Super Mario Bros".

Οι διαχειριστές του twitter της αγγλικής ομάδας ανέβασαν ένα video με τον διεθνή Πορτογάλο σε ρόλο... Super Mario, καλωσορίζοντάς τον μ' αυτό τον τρόπο στο σύλλογο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Ζοάο Μάριο αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού απ' την Ίντερ μέχρι το τέλος της σεζόν έναντι 1.200.000 ευρώ, ενώ διατηρεί κι οψιόν αγοράς ύψους 29.750.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε πέντε ασίστ σε 15 συμμετοχές με τη φανέλα των "νερατζούρι", ενώ συνολικά στον 1,5 χρόνο που αγωνίστηκε στους Μιλανέζους, πέτυχε τρία γκολ και μοίρασε 12 ασίστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα είναι 31 φορές διεθνής με την Πορτογαλία.

H ανακοίνωση της Γουέστ Χαμ:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ