PREMIER LEAGUE

Η έξοδος με τη γυναίκα κόστισε... 80.300 ευρώ σε άσο της Στόουκ!

Η έξοδος με τη γυναίκα κόστισε... 80.300 ευρώ σε άσο της Στόουκ!

Ο Έρικ Πίτερς βγήκε έξω με τη γυναίκα του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και αυτός ήταν ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής της Στόουκ στην αναμέτρηση με την Έβερτον. Πληρώνει πρόστιμο 80.300 ευρώ.

Ο Έρικ Πίτερς παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό της Στόουκ Σίτι, που απαγορεύει στους παίκτες του συλλόγου να βρίσκονται σε μέρη που πουλούν αλκοόλ 48 ώρες πριν τα ματς.

Παρά το γεγονός πως ο Πίτερς δεν είχε πιει, ο προπονητής του, Πολ Λάμπερτ, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής κόντρα στην Έβερτον (1-2) και έδωσε τη θέση του στον δικό μας, Κώστα Σταφυλίδη.

Μάλιστα, όχι μόνο αυτό, αλλά για τη βραδυνή του έξοδο θα πληρώσει πρόστιμο ύψους 80.300 ευρώ. Αν μη τι άλλο, κόστισε ακριβά η έξοδος με τη σύζυγό του και μάλλον θα το ξανασκεφτεί για να το κάνει άλλη φορά.

Ο πρόεδρος της Στόουκ, Πίτερ Κόουτς, επισήμανε πως "ο Έρικ είναι ένας πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής και είμαστε πολύ απογοητευμένοι μαζί του, βγαίνοντας έξω πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Περιμένουμε επαγγελματισμό απ' όλους τους παίκτες μας και ο Έρικ μάς απογοήτευσε αυτή την φορά".

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ