PREMIER LEAGUE

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Νέο χαστούκι για την ομάδα του Σόλσκιερ

Watford's Ismaila Sarr, unseen in the picture, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal, during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United, at Vicarage Road Stadium, Watford, England, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias)
Watford's Ismaila Sarr, unseen in the picture, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal, during the English Premier League soccer match between Watford and Manchester United, at Vicarage Road Stadium, Watford, England, Sunday, Dec. 22, 2019. (AP Photo/Petros Karadjias) AP PHOTO/PETROS KARADJIAS

Η ουραγός Γουότφορντ νίκησε 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πανηγύρισε την πρώτη φετινή εντός έδρας επιτυχία της, αφήνοντας παράλληλα τους κόκκινους διαβόλους στην 8η θέση (VIDEO).

Πριν από την πρώτη σέντρα στο Vicarage Road η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τον τίτλο του φαβορί καθώς είχε πάρει τη νίκη στα 11 από τα 12 παιχνίδια της κόντρα στην Γουότφορντ για το πρωτάθλημα και επιπλέον είχε απέναντί της μία ομάδα που μαζί με την Σαουθάμπτον ήταν οι μοναδικές χωρίς εντός έδρας νίκη στη φετινή Premier League.

Στο χορτάρι ωστόσο όλα αυτά πήγαν περίπατο, με την Γουότφορντ να βγάζει ψυχή και πάθος στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία και να επικρατεί 2-0, παίρνοντας έτσι το πρώτο της φετινό τρίποντο μέσα στο σπίτι της και πρώτο με τον Νάιτζελ Πίρσον στον πάγκο της.

Το σκορ για τις σφήκες άνοιξε στο 50' ο Σαρ με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή και τραγικό λάθος του Νταβίντ Ντε Χέα που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0, με τον Τρόι Ντίνι να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να σκοράρει στο τέταρτο από τα πέντε συνολικά ματς που έχει πάρει μέρος σε εντός έδρας ματς κόντρα στην Γιουνάιτεντ.

Σημειώνεται πως με αυτή την επιτυχία η Γουότφορντ δεν είναι πλέον μόνη στον πάτο της βαθμολογίας αφού έφτασε την Νόριτς, με την Γιουνάιτεντ από την πλευρά της να αποτυγχάνει να πάρει τη νίκη σε δεύτερο διαδοχικό ματς μετά από τη νίκη της στο τοπικό ντέρμπι με την Σίτι.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου

Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ ( ΑΝΑΒΟΛΗ)

Εβερτον - Άρσεναλ 0-0

Μπόρνμουθ - Μπέρνλι 0-1 (89' Ροντρίγκεζ)

Αστον Βίλα - Σαουθάμπτον 1-3 (75' Γκρίλις / 21' 51' Ινγκς, 31' Στέφενς)

Μπράιτον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 0-1 (23' ΜακΜπέρνι)

Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας 1-0 (83' Αλμιρόν)

Νόριτς - Γουλβς 1-2 (17' Κάντγουελ / 60 Σάις, 81' Χιμένες)

Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ 3-1 (30' Μαχρέζ, 43' πεν. Γκιουντογκάν, 69' Ζεζούς / 22' Βάρντι)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 (50' Σαρ, 54' πεν. Ντίνι)

Τότεναμ - Τσέλσι (18:30)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έβερτον - Άρσεναλ 0-0: Κάκιστο θέαμα υπό το βλέμμα των Αντσελότι - Αρτέτα
Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ 3-1: Μαχρέζ και Ντε Μπράινε οδηγησαν τους "Σίτιζενς"
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ