PREMIER LEAGUE

Γουλβς: Ζητά μεταγραφές για να ανανεώσει ο Νούνο

EUROPA LEAGUE / ÃÏÕËÂÓ - ÏÓÖÐ  (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÃÏÕËÂÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Γουλβς ξεκινά τις διαπραγματεύσεις με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αλλά ο Πορτογάλος ζητά μεταγραφές από τη διοίκηση των λύκων προκειμένου να πει το "ναι" σε συνέχιση της συνεργασίας του μετά το 2021.

Η Γουλβς είχε ανακοινώσει ότι μετά το τέλος της ευρωπαϊκής της περιπέτειας θα ξεκινούσε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο, καθώς το συμβόλαιο των δύο πλευρών εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

Το ταξίδι των λύκων στο Europa League τελείωσε το βράδυ της Τρίτης (11/8) με τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη στα προημιτελικά του Final 8. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε μεταγραφές και σημαντική ενίσχυση για να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση ανανέωσης.

"Έχουμε μικρό ρόστερ, τώρα χρειάζεται να πάρουμε καλές αποφάσεις για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη. Χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες", υποστήριξε μετά τη λήξη του ματς στο Ντούισμπουργκ. Η Γουλβς χρησιμοποίησε 21 παίκτες στην Premier League την τρέχουσα σεζόν, τους λιγότερους από κάθε άλλη ομάδα.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει αναλυτικά με αριθμούς ότι Γουλβς έδωσε περισσότερα από 190 εκατ. ευρώ για να φτιάξει το σύνολο που έκανε την εξαιρετική πορεία σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις την τρέχουσα σεζόν.

Photo credits: AP Images

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ