PREMIER LEAGUE

Γουλβς: Ο Νούνο Εσπίριτο εξήγησε γιατί δεν παίζει ο Ποντένσε

Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP)
Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence during the English Premier League soccer match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers, at Old Trafford, in Manchester, England, Saturday, Feb. 1, 2020. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, μίλησε για τις λιγοστές ευκαιρίες που έχει δώσει στον πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, μετά τη μεταγραφή του Πορτογάλου τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πωλήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στη Γουλβς αντί 20 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, αλλά πέντε μήνες μετά έχει παίξει σε μόλις 150 λεπτά, σε οκτώ συμμετοχές (πέντε στην Premier League, τρεις στο Europa League).

Ο τεχνικός της βρετανικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, κλήθηκε να σχολιάσει τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του συμπατριώτη του, λέγοντας τα εξής:

"Ετοιμάζεται για την ευκαιρία του. Ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο, έχει ταλέντο, είναι ποιοτικός παίκτης. Πρέπει να αναγνωρίσει ότι πρέπει να οδηγηθούμε εσωτερικά, μέσα από τη δυναμική της ομάδας. Είναι μια μακρά διαδικασία. Είμαι όμως στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μου, ο Ντανιέλ γνωρίζει ότι έχει την αυτοπεποίθησή μου. Κανείς δεν περιμένει για το τίποτα. Πρέπει να προετοιμάζεται για να έρθει η στιγμή του. Όλοι δουλεύουν στο κλαμπ".

Το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο έπαιξε σε 90 λεπτά ήταν στο εκτός έδρας 2-2 με την Εσπανιόλ, όπου είχε και μία ασίστ. Η Γουλβς, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, νίκησε 0-1 την Άστον Βίλα για την 32η αγωνιστική της Premier League.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ