PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Λέστερ 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν στο "Μολινό"

Γουλβς - Λέστερ 0-0: Αλληλοεξουδετερώθηκαν στο "Μολινό"

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στο "Μολινό" μεταξύ της Γουλβς και της Λέστερ. Οι Λύκοι έφτασαν στην 7η θέση με 36 βαθμούς, ενώ η Λέστερ έχασε την ευκαιρία να περάσει μπροστά από τη Σίτι και βρίσκεται ένα πόντο πίσω της στην 3η θέση. Αγωνίστηκε τα τελευταία λεπτά και ο Ποντένσε.

Η Γουλβς υποδέχθηκε τη Λέστερ στο Μολινό με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν το τελικό αποτέλεσμα έμεινε το 0-0.

Οι Λύκοι ανέβηκαν στην 7η θέση με 36 πόντους αφήνοντας πίσω προσωρινά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως απέτυχαν να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής από την 5η Σέφιλντ. Όσον αφορά τις Αλεπούδες, δεν κατάφεραν να περάσουν μπροστά από τη Σίτι και βρίσκονται στην 3η θέση με 50 πόντους.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού, ωστόσο ούτε η Γουλβς, ούτε η Λέστερ κατάφερε να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο. Σε ένα ματς ισορροπημένο χωρίς την τεράστια ευκαιρία, αλλά με κάποιες τελικές στις εστίες των Σμάιχελ και Ρουί Πατρίσιο, οι Λύκοι βρήκαν δίχτυα στο 44' με τον Μπολί.

Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε με απόφαση του VAR, αφού στην αρχή της φάσης ο Νέτο υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ για εκατοστά προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ισορροπίες δεν άλλαξαν με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο κέντρο. Το τελευταίο τέταρτο η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της Γουλβς μετά την αποβολή του Τσάντχουρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76'.

Οι Λύκοι με παίχτη λιγότερο και με τον Τραορέ να μπαίνει στο γήπεδο προσπάθησαν να απειλήσουν τον Σμάιχελ, αλλά ο Χιμένες σε δύο περιπτώσεις στο 81' και στο 90' δεν κατάφερε με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ. Στο παιχνίδι πέρασε και ο Ντάνιελ Ποντένσε στο 78' χωρίς να κάνει την παρουσία του αισθητή.

ΓΟΥΛΒΣ - ΛΕΣΤΕΡ 0-0 (HIGHLIGHTS):

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 3-1(18' Μπερνάρντ, 58' Ρισάρλιζον, 88' Κάλβερτ-Λιούιν / 51' Μπεντεκέ)

Μπράιτον - Γουότφορντ 1-1 (78' αυτ. Μαριάπα / 19' Ντουκουρέ)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μπόρνμουθ 2-1 (45+2' Σαρπ, 84' Μουσέ / 13' Γουίλσον)

Μάντσεστερ Σίτι - Γουέστ Χαμ (ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ)

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Γουλβς - Λέστερ 0-0

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

Σαουθάμπτον - Μπέρνλι (14:30)

Νόριτς - Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Άστον Βίλα - Τότεναμ (16:00)

Άρσεναλ - Νιούκαστλ (18:30)

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ