PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Γιουνάιτεντ: Ο Μαρσιάλ εκτέλεσε τους "λύκους"

Manchester United's Anthony Martial, center, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Anthony Martial, center, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester United at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Monday, Aug. 19, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Γουλβς χάρη στο επιθετικό της δίδυμο, με τον Ράσφορντ να βγάζει κάθετη πάσα και τον Μαρσιάλ να κεραυνοβολεί μέσα από την περιοχή τον Πατρίσιο (VIDEO).

Η Γουλβς έκλεισε όλους τους χώρους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν της επέτρεψε να απειλήσει ουσιαστικά ούτε μία φορά στα πρώτα 25 λεπτά, όμως στην πρώτη της οργανωμένη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ η ομάδα του Σόλσκιερ έκρυψε τη μπάλα και σκόραρε.

Αυτό έγινε στο 27', με τη μπάλα να περνάει από πολλά πόδια παικτών των "κοκκινων διαβόλων" μέχρι να φτάσει στον Μάρκους Ράσφορντ λίγο έξω από την περιοχή, με τον Άγγλο φορ να βγάζει κάθετη πάσα και τον παρτενέρ του στη γραμμή κρούσης, Αντονί Μαρσιάλ, να νικάει με ασύλληπτο σουτ με το αριστερό τον Ρουί Πατρίσιο.

Αυτό ήταν το 12ο γκολ για τον Γάλλο στα 18 τελευταία ματς της Premier League που ήταν στο αρχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ, ενώ συνολικά έφτασε τα 50 γκολ στην καριέρα του σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Μάντσεστερ.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ