PREMIER LEAGUE

Γουλβς: Δικός της ο Κι-Τζάνα Χούβερ

Liverpool's Ki-Jana Hoever during the English League Cup quarter final soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Ki-Jana Hoever during the English League Cup quarter final soccer match between Aston Villa and Liverpool at Villa Park in Birmingham, England, Tuesday, Dec. 17, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Γουλβς προχώρησε στην τέταρτη μεταγραφή της στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού έκανε δικό της τον Κι-Τζάνα Χούβερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο.

Σε μία μεταγραφή με άξονα το μέλλον προχώρησε η Γουλβς. Οι Λύκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κι-Τζάνα Χούβερ, ο οποίος ανήκε στην Λίβερπουλ, με τον 18χρονο δεξιό μπακ να βάζει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο.

Η Γουλβς δαπάνησε για τον νεαρό μπακ το ποσό των 10 εκατομμυρίων λιρών, ενώ σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, σε συνδυασμό με τα μπόνους, το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει τα 13 εκατομμύρια.

Ο Χούβερ έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης στην ιστορία των Reds όταν τον Ιανουάριο του 2019 αγωνίστηκε στο FA Cup με αντίπαλο την Γουλβς. Συνολικά με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές.

Την ίδια ώρα, το αντίθετο δρομολόγιο φαίνεται ότι θα κάνει ο Ντιόγκο Ζότα, καθώς η Λίβερπουλ και η Γουλβς, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, έχουν συμφωνήσει για το ποσό των 49 εκατομμυρίων ευρώ και ο 23χρονος εξτρέμ το Σάββατο (19/9) θα περάσει ιατρικά για να ολοκληρωθεί το deal.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ