PREMIER LEAGUE

Γουλβς: Δένει τον Νούνο Εσπίριτο μέχρι το 2023

Porto's coach Nuno Espirito Santo sits on the bench during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte)
Porto's coach Nuno Espirito Santo sits on the bench during a Champions League play-offs first leg soccer match between FC Porto and AS Roma at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Aug. 17, 2016. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Γουλβς, αναμένεται να επεκτείνει μέχρι το 2023 τη συνεργασία με τον προπονητή της, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Η Γουλβς επικράτησε με 3-0 κόντρα στην Έβερτον έχοντας για κορυφαίο παίκτη της τον Ντανιέλ Ποντένσε - οι οπαδοί των λύκων τρελάθηκαν με την απόδοση του Πορτογάλου ο οποίος για πρώτη φορά ξεκίνησε στην ενδεκάδα στην Premier League - και συνεχίζει τα όνειρα εξόδου ακόμη και στο Champions League.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ αναμένεται να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο μέχρι το 2023 (το τρέχον συμβόλαιο εκπνέει το 2021).

Ο 46χρονος προπονητής έχει οδηγήσει τη Γουλβς σε μία πέραν πάσης προσδοκίας σεζόν εντός κι εκτός Αγγλίας. Ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στο πλευρό του Ζεζουάλδο Φερέιρα - συμπεριλαμβανομένου και του πάγκου του Παναθηναϊκού - ενώ ως πρώτος προπονητής εργάστηκε σε Ρίο Άβε, Βαλένθια και Πόρτο. Στη Γουλβς είναι από το 2017 με εξαιρετικό έργο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Mirror", η Σέλτικ ζήτησε δανεικό τον Ντανιέλ Ποντένσε για την επόμενη σεζόν, αλλά προς το παρόν ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο δεν έχει λάβει κάποια οριστική απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Mirror: "Η Σέλτικ θέλει δανεικό τον Ποντένσε"
Οι εντυπωσιακές προσπάθειες του Ποντένσε
Το κερδισμένο πέναλτι του Ποντένσε για το 1-0 των "λύκων"
Λίγα εκατοστά στέρησαν το πρώτο γκολ του Ποντένσε
Επιστροφή στις νίκες με σόου Ποντένσε
Τρελάθηκαν με Ποντένσε οι οπαδοί της Γουλβς
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ