PREMIER LEAGUE

Γουλβς - Άρσεναλ: Ο Σακά έβαλε μπροστά στο σκορ τους Λονδρέζους

Arsenal's Bukayo Saka, right, scores the opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Arsenal at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, July 4, 2020. (Michael Steele/Pool via AP)
Arsenal's Bukayo Saka, right, scores the opening goal during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Arsenal at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, July 4, 2020. (Michael Steele/Pool via AP) MICHAEL STEELE/POOL VIA AP

H Άρσεναλ άνοιξε το σκορ κόντρα στην Γουλβς λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπουκαγιό Σακά να εκτελεί τον Ρουί Πατρίτσιο με άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή (VIDEO).

Η Γουλβς παρατάχτηκε στο "Μολινό" κόντρα στην Άρσεναλ έχοντας δεχτεί γκολ μόνο σε ένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στην Premier League και μετρώντας 405 λεπτά απαραβίαστης εστίας, όμως το σερί αυτό έμελε να σπάσει κόντρα στους κανονιέρηδες.

Για αυτό, την ευθύνη την είχε ο Μπουκαγιό Σακά, που βρήκε δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο και γιόρτασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανανέωση συμβολαίου που υπέγραψε πριν λίγα 24ωρα με τους Λονδρέζους.

Η φάση του γκολ για τους κανονιέρηδες ήρθε στο 43', με τον Τιέρνι να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τη μπάλα να κοντράρει στον Ντόχερτι, για να φτάσει στον 18χρονο και να εκτελέσει εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή τον Πατρίσιο, για το παρθενικό του γκολ στην Premier League.

Με το τέρμα μάλιστα αυτό, ο Σακά έγινε ο δεύτερος νεότερος Άγγλος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στην Premier League για λογαριασμό της Άρσεναλ (σε ηλικία 18 ετών 303 ημερών), μετά τον Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν που είχε σκοράρει κόντρα στην Μπλάκμπερν τον Φεβρουάριο του 2012 σε ηλικία 18 ετών και 173 ημερών.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ