PREMIER LEAGUE

Γουέστ Χαμ - Μ.Γιουνάιτεντ 1-0: Το εκτός έδρας δράμα των διαβόλων συνεχίζεται

West Ham's Andriy Yarmolenko, second from left, scores his side's opening goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker)
West Ham's Andriy Yarmolenko, second from left, scores his side's opening goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester United at London stadium in London, Sunday, Sept. 22, 2019. (AP Photo/Leila Coker) AP PHOTO/LEILA COKER

Ο Γιαρμονέλκο σκόραρε στο 44ο λεπτό για την Γουέστ Χαμ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανάγκασε τους κόκκινους διαβόλους να μαζέψουν τη μπάλα από τα δίχτυα τους για 11ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι (VIDEO).

Το πρώτο ημίχρονο στο Λονδίνο είχε λίγες φάσεις όλα έδειχναν πως Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πήγαιναν ισόπαλες στα αποδυτήρια στο μεταξύ τους αγώνα για την 6η αγωνιστική της Premier League, όμως ένα λεπτό πριν το φινάλε μίλησαν οι γηπεδούχοι.

Ο Φελίπε Άντερσον βρήκε τον Γιαρμολένκο μέσα στην περιοχή των διαβόλων και ο Ουκρανός φορ γύρισε εξαιρετικά το σώμα του για να νικήσει με αριστερό σουτ τον Ντε Χέα και να κάνει το 1-0 για τα σφυριά.

Το γκολ μάλιστα αυτό πλήγωσε την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ καθώς απέτυχε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της για 11ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, με το σερί αυτό να είναι το χειρότερο μετά το διάστημα μεταξύ Απριλίου και Δεκεμβρίου 2002 που δεχόταν γκολ σε 14 σερί εκτός έδρας ματς.

Photo Credits: AP Photo/Leila Coker

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ