PREMIER LEAGUE

Γουέστ Μπρομ - Λέστερ 0-3: Πέρασε σαν αέρας από το "Χόθορνς"

Leicester's Timothy Castagne, center, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between West Bromwich and Leicester City at the Hawthorns in West Bromwich, England, Sunday, Sept.13, 2020. (Tim Keeton/Pool via AP)
Leicester's Timothy Castagne, center, celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between West Bromwich and Leicester City at the Hawthorns in West Bromwich, England, Sunday, Sept.13, 2020. (Tim Keeton/Pool via AP) TIM KEETON/POOL VIA AP

Η Λέστερ πέρασε επιβλητικά από το Χόθορνς στην 1η αγωνιστική της Premier League επικρατώντας με 3-0 της νεοφώτιστης Γουέστ Μπρομ, με τον Τζέιμι Βάρντι να βρίσκει δις το δρόμο προς τα δίχτυα με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι (VIDEO).

Εντυπωσιακή ήταν η Λέστερ στην πρεμιέρα της φετινής Premier League, με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να αποδεικνύει πως μόνο τυχαία δεν κατέλαβε πέρυσι την 5η θέση στη βαθμολογία καθώς επικράτησε άνετα με 3-0 στην έδρα της νεοφώτιστης Γουέστ Μπρομ του Σλάβεν Μπίλιτς.

Το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς άνοιξε στο 56' ο Τίμοθι Καστάν με κεφαλιά, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των αλεπούδων (πέμπτος Βέλγος που σκοράρει στο παρθενικό του παιχνίδι στην Premier League μετά τους Νίλις, Βερμάλεν, Μπεντεκέ και Τροσάρ), ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο αρχικανονιέρης τους, Τζέιμι Βάρντι.

Στο 74' έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Μπάρτλεϊ ενώ δέκα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε παράβαση του Ο'Σι πάνω στον Τζάστιν.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία για την Λέστερ στην Premier League μετά από την 1η Ιανουαρίου, με τον Βάρντι από την πλευρά του να έχει σκοράρει πλέον και στις πέντε εκτός έδρας εμφανίσεις του απέναντι στην Γουέστ Μπρομ στο πρωτάθλημα (ο έτερος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μία συγκεκριμένη ομάδα ήταν ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ απέναντι στην Νιούκαστλ, επίσης σε 5 ματς).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου

Φούλαμ - Άρσεναλ 0-3 ( 8'Λακαζέτ, 49'Μαγκαλιάες, 56'Ομπαμεγιάνγκ)

Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 1-0 (13' Ζαχά)

Λίβερπουλ - Λιντς 4-3 (4', 33' 88' Σαλάχ,20'Φαν Ντάικ / 12'Χάρισον,30' Μπάμφορντ,66'Κλιτς)

Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ 0-2 (56' Γουίλσον, 87' Χέντρικ)

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Γουέστ Μπρόμ - Λέστερ 0-3 (56' Καστάν, 74' πεν. 84' πεν. Βάρντι)

Τότεναμ - Έβερτον (18:30)

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουλβς (20:00)

Μπράιτον - Τσέλσι (22:15)

* Έχουν αναβληθεί οι αναμετρήσεις Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι - Άστον Βίλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ