PREMIER LEAGUE

Γκιγκς: "Με πονάει που το λέω, αλλά η Λίβερπουλ έκανε φανταστική σεζόν"

United assistant manager Ryan Giggs, right, gestures to Uniteds Juan Mata during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between  Manchester United and Liverpool at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 17, 2016. (AP Photo/Jon Super)
United assistant manager Ryan Giggs, right, gestures to Uniteds Juan Mata during the Europa League round of 16, second leg, soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Thursday March 17, 2016. (AP Photo/Jon Super) AP

O θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της εθνικής Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη "μισητή" Λίβερπουλ, υποστηρίζοντας πως έκανε μία εξαιρετική σεζόν και αξίζει τον τίτλο. (VIDEO)

Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε η Λίβερπουλ στην Premier League "ανάγκασε" τον Ράιαν Γκιγκς να μιλήσει με εγκωμιαστικά λόγια για τους "κόκκινους", παρά το γεγονός πως αποτελεί έναν θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας εξήρε τις εμφανίσεις της Λίβερπουλ, αλλά και την προπονητική ιδιοφυΐα του Γιούργκεν Κλοπ, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως θέλει να βάλει στοιχεία του παιχνιδιού των "κόκκινων" και στην εθνική ομάδα της χώρας του.

"Νομίζω πως απ' αυτά που είδαμε φέτος (η Λίβερπουλ) είναι μία φανταστική ομάδα, που τη διηύθυνε ένας σπουδαίος προπονητής, όπως ο Γιούργκεν Κλοπ. Με πονάει που το λέω, ως φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά έκαναν μία φανταστική σεζόν. Προφανώς θα συνεχίσουν μ' αυτό τον τρόπο, θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα το αξίζουν.

Ουσιαστικά, είχαν δύο εξαιρετικές σεζόν, αφού και πέρυσι πίεσαν τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τέλος. Είναι εκπληκτική ομάδα για να την παρακολουθείς και έχω πάρει κι εγώ κάποια στοιχεία από τον τρόπο παιχνιδιού της. Κάποια πράγματα που ήθελα να δουλέψω στην εθνική Ουαλίας. Με πονάει που τα λέω, αλλά ελπίζω η Γιουνάιτεντ να μειώσει την απόσταση και να τους πιάσει στο μέλλον. Ωστόσο, πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στη Λίβερπουλ, καθώς έχει πραγματοποιήσει μία φανταστική σεζόν", ήταν το σχόλιο του Γκιγκς.

Δείτε το video:

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ