PREMIER LEAGUE

Γκέλα για τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Μολινό", 1-1 με τη Γουλβς

Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez vies for the ball with Manchester City's Raheem Sterling, right, during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Wolverhampton Wanderers' Raul Jimenez vies for the ball with Manchester City's Raheem Sterling, right, during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε σκούρα στο "Μολινό" με τη σκληροτράχηλη Γουλβς και άφησε δυο βαθμούς (1-1) για την 3η αγωνιστική της Premier League. Δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ των "Λύκων" με τον Μπολί, τρία δοκάρια οι "Πολίτες". (VIDEOS)

Η σκληροτράχηλη Γουλβς αποδείχτηκε δύσκολο εμπόδιο για τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε δυο βαθμούς στο "Μολινό" με αντίπαλο τη νεοφώτιστη και μετράει πλέον επτά έπειτα από τρεις αγωνιστικές στην Premier League, ενώ οι "Λύκοι" έφτασαν τους δυο πόντους (έχει και έναν από την πρεμιέρα με την Έβερτον).

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να τα έχουν με την τύχη τους και τη διαιτησία, διότι μέτρησαν τρία δοκάρια (δυο με τον Αγκουέρο και ένα με τον Στέρλινγκ), ενώ το γκολ των γηπεδούχων δεν θα έπρεπε να μετρήσει για δυο λόγους. Όπως και να 'χει, η περσινή πρωταθλήτρια είχε την πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα σε μια πολύ φιλόδοξη ομάδα.

Η Γουλβς προηγήθηκε στο 57' με τον Μπολί, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος όταν προσπάθησε να πιάσει την κοντινή κεφαλιά, ενώ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το χέρι. Δώδεκα λεπτά μετά, η Σίτι ισοφάρισε με κεφαλιά του Λαπόρτ, αλλά μέχρι το φινάλε δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά και άφησε δυο βαθμούς.

Οι "Πολίτες" είχαν δυο δοκάρια στο 21' και στο 22' με τους Αγκουέρο και Στέρλινγκ, με τον Αργεντινό να έχει ένα ακόμη στο 95' σε εκτέλεσε φάουλ. Ήταν άτυχη η Σίτι, η οποία κατέγραψε και άλλες ευκαιρίες, ενώ η Γουλβς είχε με τη σειρά της καλές στιγμές και στάθηκε εξαιρετικά στο χορτάρι.

Το "Μολινό" αποδεικνύεται "κάστρο" για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, καθώς με τον ίδιο στον πάγκο έχει ηττηθεί μόνο δυο φορές εντός έδρας σε 28 αναμετρήσεις. Θα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να περάσει με τρίποντο από την έδρα της Γουλβς.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Γουλβς: Πατρίτσιο, Μπένετ, Κόαντι, Μπολί, Ντόχερτι, Μοουτίνιο, Νέβες, Κάστρο (85' Βινάγκρε), Κόστα (72' Τραορέ), Ντιόγκο, Χιμένες.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Μεντί, Μπ. Σίλβα (62' Ζεζούς), Φερναντίνιο, Γκιουντογκάν (77' Σανέ), Ντ. Σίλβα, Αγκουέρο, Στέρλινγκ (85' Μαχρέζ).



TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ