PREMIER LEAGUE

Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 1-1: Ο Ντε Χέα "έσβησε" τ' όνειρο του Champions League

Manchester United goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford Stadium in Manchester, England, Wednesday April 24, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πατούσε καλύτερα από την Τσέλσι στο ντέρμπι του "Ολντ Τράφορντ", μπορούσε τη νίκη για το Champions League, αλλά ένα λάθος του Ντε Χέα έφερε ισοπαλία 1-1 (VIDEO).

Η μία γκάφα διαδέχεται την άλλη και το Champions League χάνεται μέσα από τα... χέρια του Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος στο ντέρμπι με την Τσέλσι υπέπεσε σε μία ακόμα, τη στιγμή μάλιστα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν μπροστά στο σκορ και μπορούσε ένα δεύτερο γκολ για να τελειώσει από νωρίς την αναμέτρηση.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" άρχισαν ιδανικά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν όταν στο 11ο λεπτό Πογκμπά, Λουκάκου, Σο συνδυάστηκαν ιδανικά και ο τελευταίος έδωσε την ασίστ στον εορτάζοντα, Χουάν Μάτα που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια η Τσέλσι το πάλεψε να βγει μπροστά, έκανε κάποιες φάσεις, αλλά η Γιουνάιτεντ ήταν το σύνολο που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ξεχώριζε ο Ρομέλου Λουκάκου που με τη δύναμη και τις κινήσεις του άνοιγε την άμυνα των "Μπλε".

Βεβαίως, όσο οι παίκτες του Σόλσκιερ δεν έφταναν σ' ένα δεύτερο γκολ, τόσο οι Λονδρέζοι περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν. Το έκαναν. Στο 43' ο Ρούντιγκερ επιχείρησε ένα σουτ, πανεύκολο για να το μπλοκάρει ο Ντε Χέα, ωστόσο ο Ισπανός -ξανά (η τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς)- δεν ήταν σωστός στην τοποθέτησή του και ο Μάρκος Αλόνσο βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή για το 1-1 με κοντινό πλασέ.

Με το τελικό αποτέλεσμα στο 1-1, η Τσέλσι ήταν η κερδισμένη της υπόθεσης, καθώς έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μπαϊγί (71' Ρόχο), Γιανγκ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Μάτα (81' ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (66' Αλέξις), Λουκάκου.

Τσέλσι: Κέπα, Λουίζ, Ρούντιγκερ (65' Κρίστενσεν), Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Καντέ, Κόβατσιτς (75' Λόφτους-Τσικ), Ζορζίνιο, Γουίλιαν (84' Πέδρο), Αζάρ, Ιγκουαΐν.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ