PREMIER LEAGUE

Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον: Ράσφορντ και Μαρσιάλ έφεραν τούμπα το ματς σε τρία λεπτά

Manchester United's Anthony Martial, left, celebrates after scoring his ream's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton at Old Trafford in Manchester, England, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Dave Thompson,Pool)
Manchester United's Anthony Martial, left, celebrates after scoring his ream's second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Southampton at Old Trafford in Manchester, England, Monday, July 13, 2020. (AP Photo/Dave Thompson,Pool) AP PHOTO/DAVE THOMPSON,POOL

Απόλυτα χορταστικό ήταν το πρώτο ημίωρο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον, με τους άγιους να ρίχνουν την πρώτη βολή στο 12' με τον Άρμστρονγκ και τους κόκκινους διαβόλους να κάνουν την ανατροπή μέσα σε λίγα λεπτά με τους Ράσφορντ και Μαρσιάλ (VIDEOS).

Πράματα και θάματα έλαβαν χώρα στο τελευταίο χρονικά ματς της 35ης αγωνιστικής της Premier League, με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαουθάμπτον να βρίσκουν συνολικά τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στα πρώτα 23 λεπτά.

Η Σαουθάμπτον πάγωσε την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όταν άνοιξε το σκορ στο 12' από δυνατό σουτ του Άρμστρονγκ εντός περιοχής μετά από ασίστ του Ρέντμοντ (η φάση ξεκίνησε από λάθος του Πογκμπά λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του), για να έρθει ωστόσο η ανατροπή που είχε τη σφραγίδα των Μάρκους Ράσφορντ και Αντονί Μαρσιάλ.

Ο Άγγλος φορ αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Γάλλου στο 20' και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του ΜακΚάρθι ενώ στο 23' ο Μαρσιάλ άφησε το ρόλο του δημιουργού και έγινε εκτελεστής μετά από εντυπωσιακή σόλο ενέργεια, για να γίνει ο 10ος διαφορετικός παίκτης που σκοράρει 50 γκολ στην Premier League με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Premier League: "Μάχη" για τα δύο εισιτήρια του Champions League
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ