PREMIER LEAGUE

Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Το 1-0 των "Κόκκινων Διαβόλων" με τον Ράσφορντ

Manchester United's Marcus Rashford kicks the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Marcus Rashford kicks the ball during the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 20, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ χάρη σε γκολ του Μάρκους Ράσφορντ στο 36ο λεπτό, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να επικυρώνει το γκολ μετά από χρήση και του VAR. (VIDEO)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το προβάδισμα με 1-0 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ με σκόρερ τον Μάρκους Ράσφορντ στο 36ο λεπτό του αγώνα. Ο Ντάνιελ Τζέιμς έκανε τη σέντρα απ' τα δεξιά και ο Άγγλος φορ με όμορφο πλασέ νίκησε τον Άλισον Μπέκερ για το 1-0.

Ωστόσο, το γκολ κατακυρώθηκε ύστερα κι από χρήση του VAR, καθώς υπήρχε υποψία φάουλ του Βίκτορ Λίντελοφ στην αρχή της φάσης πάνω στον Ντιβόκ Οριγκί.

Δείτε το video:

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ