PREMIER LEAGUE

Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ: Ιστορικό γκολ για τον Γκρίνγουντ

Manchester United's Mason Greenwood celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, July 22, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP)
Manchester United's Mason Greenwood celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, July 22, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP) CATH IVILL/POOL VIA AP

Ο Μέισον Γκρίνγουντ ισοφάρισε σε 1-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 51ο λεπτό του αγώνα με την Γουέστ Χαμ και μπήκε σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ παικτών μαζί με τους Τζορτζ Μπεστ, Μπράιαν Κιντ και Γουέιν Ρούνι (VIDEO).

Καλύτερα δεν γίνεται! Ο Μέισον Γκρίνγουντ νίκησε τον Φαμπιάνσκι στο 51ο λεπτό και ισοφάρισε σε 1-1 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Γουέστ Χαμ, με το γκολ αυτό, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής, να είναι ιστορικό.

Και αυτό γιατί ο 18χρονος Άγγλος στράικερ έφτασε τα 17 σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν και είναι πλέον ο τέταρτος έφηβος που φοράει τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων και φτάνει σε αυτό το ασύλληπτο νούμερο τερμάτων σε μία σεζόν, ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ των Τζορτζ Μπεστ (1965-66), Μπράιαν Κιντ (1967-68) και Γουέιν Ρούνι (2004-05).

Πλέον, ο Γκρίνγουντ έχει την ευκαιρία με ένα ακόμα τέρμα να πατήσει μόνος στην κορυφή ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι ο πρώτος έφηβος που φτάνει τα 10 γκολ σε μία σεζόν στην Premier League μετά από τον Ρομελού Λουκακού (2013-14) και ο πρώτος Άγγλος μετά από τον Γουέιν Ρούνι (2004-05).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ: "Έγκλημα" από Πογκμπά, τιμωρία από Αντόνιο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ