PREMIER LEAGUE

Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ: "Έγκλημα" από Πογκμπά, τιμωρία από Αντόνιο

West Ham's Michail Antonio, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, July 22, 2020. (Martin Rickett/Pool via AP)
West Ham's Michail Antonio, center, celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Wednesday, July 22, 2020. (Martin Rickett/Pool via AP) MARTIN RICKETT/POOL VIA AP

Η Γουέστ Χαμ σόκαρε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πογκμπά να αποκρούει με τα χέρια εντός περιοχής και τον Αντόνιο να νικάει με εκτέλεση πέναλτι τον Ντε Χέα και να ανοίγει το σκορ για τους Λονδρέζους (VIDEO).

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γουέστ Χαμ δεν προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, όμως στα τελευταία λεπτά άναψαν τα αίματα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ χάρη σε μία απερίσκεπτη ενέργεια του Πολ Πογκμπά.

Ο Ντέκλαν Ράις επιχείρησε δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή και ο Γάλλος μέσος προσπάθησε να προστατεύσει το πρόσωπό του σηκώνοντας τα χέρια του, με τη μπάλα να σταματάει σε αυτά και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι μετά από έλεγχο της φάσης μέσω VAR.

Ακολούθως, ο Μάικλ Αντόνιο δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα, έστειλε στην άλλη γωνία τον Ντε Χέα σκοράροντας για μία ακόμα φορά στις τελευταίες αγωνιστικές και έκανε το 1-0 για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, η οποία χρειάζεται να μη χάσει για να εξασφαλίσει την παραμονή στην Premier League μία αγωνιστική πριν από το φινάλε.

Σημειώνεται πως ο Αντονιο έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα μετά το restart και είναι πρώτος σκόρερ αυτό το διάστημα, έχοντας ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Ραχιμ Στέρλινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μ.Γιουνάιτεντ: Ο Σόλσκιερ δεν έβγαλε από την 11άδα τον Ντε Χέα παρά την κριτική
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ