PREMIER LEAGUE

Fund από τη Σιγκαπούρη θέλει να αγοράσει τη Νιούκαστλ

Newcastle's Jetro Willems celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Newcastle's Jetro Willems celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το σίριαλ για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Νιούκαστλ δεν φαίνεται να λήγει, καθώς μετά την αποτυχία των Σαουδάραβων να αγοράζουν την ομάδα, τώρα ενδιαφέρονται γι’αυτήν μια κοινοπραξία εταιρειών από την Σιγκαπούρη.

Η BNG η οποία έχει ιδρυθεί από τους Εβαντζελίν Σεν, Νέλσον Λοχ και Τέρενς Λοχ, και δρα κυρίως στην Σιγκαπούρη, είναι σε συζητήσεις με τον νυν ιδιοκτήτη της Νιούκαστλ, Μάικλ Άσλεϊ, οι οποίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Παράλληλα ενεργό ρόλο στην νέα προσπάθεια, όπως δήλωσαν στο Reuters, θα παίξουν και οι θρύλοι της ομάδας Άλαν Σίρερ και Μικαέλ Τσόπρα.

Συγκεκριμένα δήλωσαν: ”Οι ιδρυτές του Bellagraph Nova Group (BNG) έχουν ήδη δώσει ένα γράμμα του στόχου τους, καθώς και αποδείξεις για την προέλευση των χρημάτων στις 10 Αυγούστου. Επιπλέον σε συνεργασία για την Νιούκαστλ FC αλλά και την κοινότητα της πόλης, η BNG θα έχει την βοήθεια του άλλοτε αρχηγού της εθνικής Αγγλίας, Άλαν Σίρερ, αλλά και του Μίκαελ Τσόπρα (πρώην παίκτης της Νιούκαστλ)”.

Photo Credits: AP Photo

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ