PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Τρένο χωρίς φρένα η αρμάδα του Σόλσκιερ!

Manchester United's Paul Pogba celebrates with teammates after scoring his side's third goal from penalty during the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage stadium in London, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Manchester United's Paul Pogba celebrates with teammates after scoring his side's third goal from penalty during the English Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage stadium in London, Saturday, Feb. 9, 2019. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις τρομερές εμφανίσεις της με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, νίκησε 0-3 τη Φούλαμ με τον Πογκμπά να σκοράρει δυο φορές και ανέβηκε στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Μια ακόμη παράσταση έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της. Οι "κόκκινοι διάβολοι" επικράτησαν 0-3 στο "Κρέιβεν Κότατζ" της Φούλαμ και ανέβηκαν στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League, μετρώντας 51 βαθμούς σε 26 αγώνες.

Η Γιουνάιτεντ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Με μπροστάρη τον αναγεννημένο Πολ Πογκμπά, ο οποίος σκόραρε δυο φορές και έφτασε τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα, συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα, με τη Φούλαμ να χάνει ένα ακόμη ματς και να μένει χαμηλά στις θέσεις του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή είναι στο -7 από τη σωτηρία και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για την ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 25 βαθμούς στην Premier League με τον Σόλσκιερ στον πάγκο τους (έχουν χάσει δυο μόνο στο 2-2 με τη Μπέρνλι), όταν η πρωτοπόρος Λίβερπουλ έχει 17 το ίδιο διάστημα. Εν ολίγοις, η Γιουνάιτεντ κάνει πορεία πρωταθλητισμού, γι' αυτό και έχει ανέβει τόσο πολύ στον βαθμολογικό πίνακα, βάζοντας την Τσέλσι από κάτω της, που αύριο (10/2, 18:00) παίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τρομερό γκολ του Πογκμπά στο 14' από πλάγια θέση αριστερά και εννέα λεπτά μετά ο Μαρσιάλ με υπέροχη κούρσα πίσω από το κέντρο και άψογο πλασέ με το δεξί έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πογκμπά σκόραρε από το σημείο του πέναλτι (65') που κέρδισε ο Μάτα, διαμορφώνοντας το 0-3, το οποίο έμεινε ως το φινάλε. της αναμέτρησης!

Οι συνθέσεις:

ΦΟΥΛΑΜ (Κλάουντιο Ρανιέρι): Σέρχιο Ρίκο, Οντόι, Λε Μαρσόν, Ριμ, Μπράιαν (81' Σεσενιόν), Τσέιμπερς, Σερί, Σίρλε (53' Κρίστι), Βιέτο, Μίτροβιτς, Μπάμπελ (77' Κέρνι).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Νταλότ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο, Αντέρ Ερέρα (85' Μπεϊγί), Μάτιτς, Πογκμπά (74' ΜακΤόμινεϊ), Μάτα, Λουκακού, Μαρσιάλ (70' Σάντσες).

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα





TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ