PREMIER LEAGUE

Φούλαμ - Άρσεναλ: Ο Λακαζέτ πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν

Arsenal's Alexandre Lacazette, second from left, celebrates with teammates after scoring during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal in London, Saturday, Sept. 12, 2020. (Paul Childs/Pool via AP)
Arsenal's Alexandre Lacazette, second from left, celebrates with teammates after scoring during the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal in London, Saturday, Sept. 12, 2020. (Paul Childs/Pool via AP) PAUL CHILDS/POOL VIA AP

Ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ πανηγύρισε το πρώτο γκολ στη φετινή Premier League, με τον Γάλλο να νικάει με πλασέ τον Ροντάκ και να κάνει το 1-0 για την Άρσεναλ κόντρα στην Φούλαμ στο εναρκτήριο ματς του πρωταθλήματος (VIDEO).

Η Φούλαμ μπήκε με ενθουσιασμό στο χορτάρι του "Craven Cottage" στην επιστροφή της στην Premier League όμως παρά το γεγονός πως στα πρώτα λεπτα ήταν εκεινη που είχε την πρωτοβουλία, ήταν η Άρσεναλ που βρήκε πρώτη δίχτυα.

Αυτό έγινε μάλιστα στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψή της στα αντίπαλα καρέ. Ο Ομπαμεγιάνγκ βγήκε απο τα αριστερά και τροφοδότησε τον Τζάκα που έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Ουίλιαν να μην καταφέρνει να γινει κάτοχος τη μπάλας αλλά αυτή να φτάνει στον Λακαζέτ και τον Γάλλο να εκτελεί για το 1-0 των κανονιέρηδων στο 8ο λεπτό.

Είναι εντυπωσιακό μάλιστα πως ο Λακαζέτ έγινε ο πρώτος παίκτης που πετυχαίνει το πρώτο χρονικά γκολ σε παραπάνω από μία σεζόν Premier League αφού το ίδιο είχε κάνει και τη σεζόν 2017-18 σκοράροντας απέναντι στην Λέστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρσεναλ: Αρπάχτηκαν στην προθέρμανση Ενκετία και Θεμπάγιος
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ