PREMIER LEAGUE

Φέργκιουσον: "Ποιον θα φέρουν μετά τον Βενγκέρ"

Φέργκιουσον: "Ποιον θα φέρουν μετά τον Βενγκέρ"

Ο Αλέξ Φέργκιουσον εξήγησε γιατί η διοίκηση της Άρσεναλ δεν προχωρά στην αντικατάσταση του Αρσέν Βενγκέρ, παρά τις συνεχόμενες αποδοκιμασίες των οπαδών της.

Τη δεκαετία του 1990 και τη μισή του 2000, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν τις αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ, ώστε εκτός από το θέαμα εντός του αγωνιστικού χώρου, να απολαύσουν τα mind games και τις τακτικές των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ.

Πλέον, ο Σκωτσέζος έχει αποσυρθεί, αλλά ο Αλσατός συνεχίζει στην Άρσεναλ, δεχόμενος πρωτοφανή αμφισβήτηση από τους οπαδούς, οι οποίοι σε κάθε παιχνίδι στο Έμιρεϊτς, τον καλούν να παραιτηθεί.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μίλησε στο ESPN για τις αποδοκιμασίες προς τον άλλοτε μεγάλο του αντίπαλο και εξήγησε γιατί κανένας στην Άρσεναλ δεν αναλαμβάνει το ρίσκο να τον απομακρύνει.

"Θα είχα αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα, εάν δεν είχα εξελίξει την ομάδα μετά το 1994 ή το 1999. Θα αντιμετώπιζα τα ίδια προβλήματα που έχει ο Αρσέν Βενγκέρ. Όμως αυτός μένει πιστός στις πεποιθήσεις του και στις απόψεις του. Όμως μετά, αυτοί (σ.σ. οι διοικούντες την Άρσεναλ) θα δεχτούν όλη την πίεση για να αντικαταστήσουν τον Βενγκέρ και ποιος ξέρει εάν αυτός τον οποίο θα προσλάβουν, αν θα είναι καλύτερος από τον Βενγκέρ. Για αυτό δεν τον απολύουν και έχουν κολλήσει μαζί του" τόνισε ο Σερ Άλεξ.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ