PREMIER LEAGUE

Φαμπιάνσκι διετίας στη Γουέστ Χαμ

Swansea's Lukasz Fabianski looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Swansea City at The Emirates Stadium in London, Saturday Oct. 15, 2016. (AP Photo/Tim Ireland)
Swansea's Lukasz Fabianski looks across the pitch during the English Premier League soccer match between Arsenal and Swansea City at The Emirates Stadium in London, Saturday Oct. 15, 2016. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Γουέστ Χαμ είναι στην τελική ευθεία της απόκτησης του 32χρονου Πολωνού τερματοφύλακα, Λούκας Φαμπιάνσκι, για την επόμενη διετία.

Στο τελικό στάδιο των επαφών για την απόκτηση του 32χρονου Πολωνού τερματοφύλακα, Λούκας Φαμπιάνσκι, για τα επόμενα δυο χρόνια είναι η Γουέστ Χαμ

Ο διεθνής γκολκίπερ μένει ελεύθερος από τη Σουόνσι και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου. Ο Φαμπιάνσκι είναι στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας και θα παλέψει με τον Βόιτσεχ Στσέζνι για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

AP Photo/Tim Ireland

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Ρωσία - Σαουδική Αραβία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ