PREMIER LEAGUE

Έβερτον: Μόγιες το φαβορί για να πάρει τη θέση του Μάρκο Σίλβα

Everton's manager Marco Silva looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Everton's manager Marco Silva looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Έβερτον κάνει πορεία υποβιβασμού τη φετινή σεζόν στην Premier League και ο Μάρκο Σίλβα βλέπει την πόρτα της εξόδου να πλησιάζει επικίνδυνα, με τον Ντέιβιντ Μόγιες να είναι φαβορί για επιστροφή

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Μάρκο Σίλβα στο "Γκούντισον Παρκ" αυτή την περίοδο. Το 0-1 από την Μπέρνλι έφερε την τέταρτη διαδοχική ήττα στην Premier League για τους μπλε του Λίβερπουλ και το γεγονός πως βρίσκονται πλέον κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού έχουν φέρει τον Πορτογάλο τεχνικό στην πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail", ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού είναι το Νο 1 φαβορί για να είναι ο επόμενος προπονητής της Premier League που θα απολυθεί, αφήνοντας πίσω σε αυτή την άχαρη κούρσα τους Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, την ώρα που κάνουν χορό τα ονόματα υποψηφίων διαδόχων του.

Everton's manager Marco Silva reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Everton's manager Marco Silva reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Το πρόσωπο που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να τον διαδεχτεί στον πάγκο των ζαχαρωτών είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, ενώ στη λίστα των εν δυνάμει αντικαταστατών του Σίλβα είναι και οι Κρις Γουάιλντερ, Μικέλ Αρτέτα, Ράφα Μπενίτεθ, Ζοζέ Μουρίνιο και Έντι Χάουι.

Σημειώνεται πως ο Μόγιες είχε κάτσει στον πάγκο της Έβερτον για 11 χρόνια, πριν πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2013 για να διαδεχτεί τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ η τελευταία ομάδα την οποία υπηρέτησε ήταν η Γουέστ Χαμ από την οποία αποχώρησε το 2018.

Όσον αφορά στην παρουσία του στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, ο Σκωτσέζος είχε ως κορυφαίες στιγμές την κατάκτηση της 4ης θέσης τη σεζόν 2004-05 που την οδήγησε στα προκριματικά του Champions League καθώς και την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2009 (ήττα με 2-1 από την Τσέλσι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Ο Ποτσετίνο τον Γενάρη παίρνει σκούπα και διώχνει παίκτες
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ