PREMIER LEAGUE

Έβερτον - Γουέστ Μπρομ 5-2: Πεντάρα με χατ-τρικ του Κάλβερτ-Λιούιν

Everton's Dominic Calvert-Lewin celebrates after scoring his side's fifth goal during the English Premier League soccer match between Everton and West Bromwich Albion at Goodison Park in Liverpool, England Saturday, Sept. 19, 2020. (Alex Livesey/Pool via AP)
Everton's Dominic Calvert-Lewin celebrates after scoring his side's fifth goal during the English Premier League soccer match between Everton and West Bromwich Albion at Goodison Park in Liverpool, England Saturday, Sept. 19, 2020. (Alex Livesey/Pool via AP) AP

Η Έβερτον επικράτησε με 5-2 απέναντι στην Γουέστ Μπρομ στην δεύτερη αγωνιστική της Premier League, με τον Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, να είναι ο πρωταγωνιστής.

Την δεύτερη νίκη της πέτυχε η Έβερτον, η οποία επικράτησε 5-2 της Γουέστ Μπρομ στην δεύτερη αγωνιστική της Premier League. Πρωταγωνιστής για τα ζαχαρωτά ήταν ο Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Η Γουέστ Μπρομ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ντιαγκανά, ο οποίος σκόραρε σε μία αντεπίθεση με μακρινό σουτ. Στο 31ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση από την Έβερτον με τον Κάλβερ Λιούιν. Στην αρχή το γκολ ακυρώθηκε, όμως μετά το τσεκάρισμα του VAR επικυρώθηκε.

Στο 45ο λεπτό, τα ζαχαρωτά πέρασαν μπροστά στο σκορ, με τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας, με εξαιρετικό σουτ έπειτα από πάσα του Ρισάρλισον. Στο 45+1' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες έπειτα από αποβολή του Γκιμπς, ενώ αποβλήθηκε και ο Σλάβεν Μπίλιτς.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν σύντομα χάρη σε μία εκτέλεση φάουλ του Περέιρα, ο οποίος στο 47ο λεπτό πέτυχε το 2-2. Στη συνέχεια, ωστόσο, οι γηπεδούχοι "κλείδωσαν" το παιχνίδι με τρία γκολ. Στο 54ο λεπτό ο Κιν έβαλε την ομάδα του ξανά μπροστά στο σκορ βρίσκοντας δίχτυα από κοντά.

Στο 62ο λεπτό Ρισάρλισον και Κάλβερτ-Λίουιν συνδυάστηκαν, μετά το σήκωμα της μπάλας από τον Χάμες Ροντρίγκες, και ο 23χρονος Άγγλος έκανε το 4-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 66ο λεπτό ξανά από τον Κάλβερτ-Λιούιν, ο οποίος πέτυχε το χατ-τρικ.

Έβερτον (Αντσελότι): Πίκφορντ, Ντιν, Κιν, Μίνα, Κόουλμαν, Γκόμες, Άλαν, Ντουκουρέ (65' Σίγκουρντσον), Ρισάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν (71' Ιβόμπι), Ροντρίγκες (78' Κιν)

Γουέστ Μπρομ (Μπίλιτς): Τζόνστοουν, Φούρλονγκ,Ατζάγι, Μπάρτλεϊ, Ο΄Σέι, Γκιμπς, Περέιρα (71' Φίλιπς), Λίβερμοουρ, Σόγερς (75' Φιλντ), Ντιανγκανά (71' Έντουαρτς), Ρόμπινσον

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

Έβερτον - Γουέστ Μπρομ 5-2 (31', 62', 66' Κάλβερτ-Λίουιν, 54' Κιν, 45' Ροντρίγκες / 10' Ντινγκανά, 47' Περέιρα)

Λιντς - Φούλαμ (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ (22:00)

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Σαουθάμπτον - Τότεναμ (14:00)

Τσέλσι - Λίβερπουλ (18:30)

Λέστερ - Μπέρνλι (21:00)

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου

Άστον Βίλα - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (20:00)

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι (22:15)

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ