PREMIER LEAGUE

Έβερτον: Ανακοίνωσε τον Αντσελότι

Έβερτον: Ανακοίνωσε τον Αντσελότι

H Έβερτον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία, με τον Ιταλό να επιστρέφει στο Νησί ύστερα από 8,5 χρόνια.

Προπονητής της Έβερτον με κάθε επισημότητα είναι ο Κάρλο Αντσελότι. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου (21/12) την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος επιστρέφει στο Νησί ύστερα από 8,5 χρόνια, όταν κι αποχώρησε από την Τσέλσι.

Ο 60χρονος προπονητής θα βρίσκεται στις εξέδρες του "Goodison Park" στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, ενώ αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά προκειμένου να επαναφέρει τα "ζαχαρωτά" σε τροχιά Ευρώπης. Κατά το παρελθόν, ο Αντσελότι, που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, έχει καθίσει στον πάγκο, μεταξύ άλλων, των Γιουβέντους, Μίλαν, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ, Μπάγερν και Νάπολι, από την οποία απολύθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνκαν Φέργκιουσον, που είχε αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού μετά τη φυγή του Μάρκο Σίλβα, θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο ως βοηθός του "Καρλίτο". Η Έβερτον, ύστερα από 17 αγωνιστικές, είναι στην 16η θέση με 18 βαθμούς, οχτώ λιγότερους από την 5η Τότεναμ και στο +3 από τη Σαουθάμπτον που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ