PREMIER LEAGUE

Έσπασαν το αμάξι του Παγέτ

Έσπασαν το αμάξι του Παγέτ
Παγέτ-Γουέστ Χαμ

Άγνωστοι βανδάλισαν το αυτοκίνητο του Ντιμιτρί Παγέτ στο Έσεξ του Λονδίνου, στέλνοντας μήνυμα στον Γάλλο της Γουέστ Χαμ για την... προδοσία του. Προς "ναυάγιο" η μετακίνηση στη Μαρσέιγ.

Ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ της αποχώρησης του Ντιμιτρί Παγέτ από τη Γουέστ Χαμ προς άλλη ομάδα. Άγνωστοι έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του που ήταν παρκαρισμένο στο Έσεξ, ακόμα μία ένδειξη ότι ο περσινός ηγέτης των Λονδρέζων πλέον αντιμετωπίζεται ως persona non grata από τους φιλάθλους του συλλόγου.

Και όχι μόνο από αυτούς, αφού όπως αποκαλύπτει η "Daily Mail", ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν προσκλήθηκε σε ομαδικό γεύμα που διοργανώθηκε προ ημερών, ενώ... αποβλήθηκε από το γκρουπ που διατηρούν οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου στο What's App, από τον επικεφαλής Πέδρο Ομπιάνγκ.

Ο Παγέτ έχει ζητήσει εδώ και μερικές ημέρες μεταγραφή από τη Γουέστ Χαμ, με σκοπό να επιστρέψει στη Μαρσέιγ, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους. Οι Μασσαλοί έκαναν δύο προτάσεις τις οποίες απέρριψε η αγγλική ομάδα, όμως τώρα φαίνεται ότι οι Γάλλοι κάνουν πίσω και κινούνται για άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Μάλιστα, η Γουέστ Χαμ φέρεται να εξετάζει ακόμα και την περίπτωση προσφυγής στη FIFA, για παράνομη προσέγγιση του παίκτη από τους Γάλλους κι ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ