PREMIER LEAGUE

Επίθεση από οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι στον Γκάρι Νέβιλ

Valencia's head coach Gary Neville waits for the start of a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz)
Valencia's head coach Gary Neville waits for the start of a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Sunday, Jan. 3, 2016. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Πρωταγωνιστής σε ένα άκρως άβολο σκηνικό πριν από την έναρξη του Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Γκάρι Νέβιλ καθώς δέχτηκε επίθεση από οπαδούς των "πολιτών" εξω από το γήπεδο (VIDEO).

Το περασμένο Σάββατο το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχτηκε ένα ακόμα χτύπημα για να πάει πιο κάτω, όταν οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV και οι Καφές - Κοπιτσής δέχτηκαν μπουκάλια από την εξέδρα σε live μετάδοση, λίγη ώρα μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Αν υπάρχει "παρηγοριά" για την έλλειψη ποδοσφαιρικού πολιτισμού που παρατηρήθηκε για μία ακόμα φορά στη χώρα μας, αυτή μπορεί να αναζητηθεί στο Μπράιτον, με μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι να βγάζουν μία άσχημη εικόνα για την ομάδα τους μέσω της συμπεριφοράς τους.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Γκάρι Νέβιλ κατευθυνόταν προς το Amex Stadium δέχτηκε επίθεση με προσβολές και ρίψεις ποτηριών από οπαδούς των "πολιτών" που στο πρόσωπό του είδαν τον παίκτη που είχαν για πολλά χρόνια ως αντίπαλό τους στα παραδοσιακά ντέρμπι της Σίτι με την Γιουνάιτεντ.

Ο 44χρονος πήγε στο Μπράιτον για να καλύψει ως τηλεσχολιαστής του Sky Sports το τελευταίο ματς της σεζόν για την Σίτι και χρειάστηκε να περάσει μέσα από αρκετούς φίλους της που εκτόξευσαν ποτήρια γεμάτα αναψυκτικά προς το μέρος του και τον "στόλισαν" με ανάρμοστες εκφράσεις.

Χρειάστηκε μάλιστα να σκύψει για να αποφύγει ποτήρι που ερχόταν προς το μέρος του, για να εμφανιστούν τελικά δύο φίλοι της Σίτι να τον προστατέψουν και να ζητήσουν από τους υπόλοιπους να σταματήσουν, κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες.

Ακολούθως, ζήτησαν συγγνώμη από τον Νέβιλ εκ μέρους των υπολοίπων, με τον άλλοτε αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανεβαίνει πάντως γρήγορα τις σκάλες για να αποφύγει κάποια άλλη επίθεση και να απαντάει σαρκαστικά στους υβριστές οπαδούς του, σηκώνοντας τον αντίχειρά του.

Photo Credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αλλαγή του Γκουαρδιόλα που έδωσε τον τίτλο στη Σίτι
Premier League: Πρωταθλήτρια η Σίτι, δεύτερη με 97 βαθμούς Λίβερπουλ
TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ