PREMIER LEAGUE

Επίσημο: Νέος τεχνικός της Γουότφορντ ο Μάρκο Σίλβα

Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP)
Hull City manager Marco Silva prepares for the match against Manchester City during their English Premier League match at the Etihad Stadium, Manchester, England, Saturday, April 8, 2017. (Dave Thompson/PA via AP) AP

Ο 39χρονος Πορτογάλος προπονητής, Μάρκο Σίλβα, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ παραμένοντας στην Premier League. (φωτογραφία)

Απέρριψε την Πόρτο γιατί ήθελε να μείνει στην Premier League και τα κατάφερε. Ο 39χρονος Πορτογάλος πρώην προπονητής των Εστορίλ, Σπόρτινγκ, Ολυμπιακού και Χαλ, Μάρκο Σίλβα, είναι ο νέος τεχνικός της Γουότφορντ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τα βρετανικά ΜΜΕ τον εμφάνιζαν τις τελευταίες ημέρες ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην "κούρσα" για τον επόμενο προπονητή της Γουότφορντ. Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και ο Μάρκο Σίλβα είναι αυτός που διαδέχεται τον Βάλτερ Ματσάρι.

Ο Πορτογάλος ανέλαβε τη Χαλ μεσούσης της τρέχουσας σεζόν σε δεινή βαθμολογική θέση, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η νέα του ομάδα τελείωσε το πρωτάθλημα με 40 βαθμούς στην 17η θέση της Premier League.

Επίσημο: Νέος τεχνικός της Γουότφορντ ο Μάρκο Σίλβα

Photo Credits: Mike Egerton/PA via AP

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ