PREMIER LEAGUE

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το νέο γήπεδο της Τότεναμ (VIDEO)

An exterior view shows work continuing on the new Tottenham Hotspur stadium in north London, Friday, Feb. 15, 2019. The newly constructed stadium is not yet ready to host any soccer matches. (AP Photo/Matt Dunham)
An exterior view shows work continuing on the new Tottenham Hotspur stadium in north London, Friday, Feb. 15, 2019. The newly constructed stadium is not yet ready to host any soccer matches. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Μετά από τρία χρόνια εργασιών και διαδοχικών αναβολών το νέο γήπεδο της Τότεναμ ανοίγει τις πύλες του για το κοινό και την αναμέτρηση των "σπερς" με την Κρίσταλ Πάλας (3/4, 21:45) για την 31η αγωνιστική της Premier League.

Διαδοχικές αναβολές, προθεσμίες που παρήλθαν και δεν τηρήθηκαν, αλλά πλέον έφθασε η ώρα. Η Τότεναμ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας για την 31η αγωνιστική της Premier League - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - και το νέο γήπεδο των "σπερς" ανοίγει επίσημα τις πύλες του.

Με χωρητικότητα 62.062 θεατών - γεγονός που το καθιστά το δεύτερο μεγαλύτερο γήπεδο στην Αγγλία - ειδικά σχεδιασμένο αγωνιστικό χώρο για να φιλοξενεί και αγώνες NFL, εξέδρα κατασκευασμένη στα πρότυπα του αντίστοιχου της Ντόρτμουντ τ' αποκαλυπτήρια του ίσως πιο σύγχρονου γηπέδου στην Ευρώπη παίρνουν "σάρκα κι οστά" το βράδυ της Τετάρτης (3/4, 21:45).

Περίπου 25.000 οπαδοί της ομάδας του Λονδίνου είχαν την πρώτη τους επαφή με το νέο γήπεδο στις 24 Μαρτίου, όταν παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα της Κ18 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Πριν λίγες ημέρες, επίσης, διεξήχθη και το φιλικό των παλαιμάχων της Τότεναμ με την Ίντερ, στο οποίο συμμετείχε κι ο Γιώργος Καραγκούνης με τους "νερατζούρι".

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ