PREMIER LEAGUE

Επιλογή του Μαρσιάλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

SOUTHAMPTON, ENGLAND - SEPTEMBER 20:  Anthony Martial of Manchester United celebrates scoring their second goal during the Barclays Premier League match between Southampton and Manchester United on September 20, 2015 in Southampton, United Kingdom.  (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)
SOUTHAMPTON, ENGLAND - SEPTEMBER 20: Anthony Martial of Manchester United celebrates scoring their second goal during the Barclays Premier League match between Southampton and Manchester United on September 20, 2015 in Southampton, United Kingdom. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images) MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Η Άρσεναλ προσπάθησε να πάρει τον Μαρσιάλ από τη Μονακό αλλά πήρε αρνητική απάντηση. Την τελευταία μέρα των μεταγραφών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγόρασε τον παίκτη για 36.000.000 ευρώ αλλά δεν ήταν η μόνη ομάδα που προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Όταν ο Αρσέν Βενγκέρ μίλησε με τους διοικούντες την Μονακό για την αγορά του Μαρσιάλ του απάντησαν πως δεν είναι προς πώληση. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 36.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Μονακό άλλη μια ομάδα προσπάθησε να τον κάνει δικό της.

Ο Βαντίμ Βασίλιεφ, αντιπρόεδρος στη Μονακό, αποκάλυψε πως η Τσέλσι έκανε πρόταση στην ομάδα του Πριγκιπάτου, πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν ανέφερε το ακριβές ποσό που προσέφερε η ομάδα του Μουρίνιο απλά ανέφερε πως το ποσό ήταν μεγαλύτερο και πως θα έμενε για έναν χρόνο ως δανεικός στη Μονακό. Η μεταγραφή του Μαρσιάλ στους "κόκκινους διαβόλους" έγινε με δική του απόφαση καθώς όπως είπε ο αντιπρόεδρος της Μονακό, ήταν το όνειρό του να αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ.

Ο Μαρσιάλ έχει ξεκινήσει καταπληκτικά τη σεζόν σκοράροντας διαρκώς και έχει κάνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς της ομάδας να πιστέψουν στο ταλέντο του.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ